All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Offentlig upphandling för en ljumma höst

Nu är det dags att stänga trädgård dörren, tända ljus, krypa upp och gå en filt över benen. På present- & interiörmässan på Lillestrøm introducerades vi höstens trender inom interiör och mode. Och det kommer bli mycket mysigt och mysigt i vardagsrummen i framtiden om vi ska tro vad vi såg.

Individualism råder fortfarande. Det är fullt möjligt att vara personlig och trendig samtidigt eftersom det finns en stil och ett mode för alla.

Den naturliga

Är du bra på stickning, virka eller sy, har du alla möjligheter att vara trendiga nu. Den hemlagade och naturinspirerade kommer på en bred front, både i kläder och inredning. Stickade filtar, sängkläder i lapptäcke och broderade kuddar med blommotiv är saker du kan göra själv eller kan köpas i inredningsbutiken i höst. Dekorera hemmet i naturlig stil med muffins och trä i trä, flätat aldrig, rottingskurvor och naturmaterial som lin och ull. Ju mer naturligt och miljövänligt materialet är, det är bättre.

Färgskalan är vanligtvis grön - inte grön, men mer till moss och oliv - såväl som brun och vit, och mönstren tas från terrängen. som blommor, träd, löv och fåglar.

Oriental

Om du vill ha en mer asiatisk karaktär är alla dörrar öppna. Med textilier och föremål i rött, guld och brons, ofta kompletteras med färgglada värmeljus hållare och svart kandelabrar täckt med kristaller, prismor eller glaspärlor, du skapar en varm Fjärran Östern hem.

Romp med kuddar i orange, rött, lila, brunt och svart, ofta sytt lapptäcke textil velour, sammet eller silke, hänga bronsfärgade lugg gardiner på gardinstång som kommer att sitta högt upp under taket och använda tyger med medaljonger eller prydnadsblommor.

För att få en verklig känsla av Indien i vardagsrummet, använda många mässingsobjekt, med fokus på de varma höstfärger av rött, orange, skogsgrönt och aubergine, älskar att ha möbler i mörkt brunt trä och glasvaser i orange eller brunt.

Den kontrasterande

Är du strängare i stil, är den svarta och vita grafiska stilen fortfarande mycket populär. Njut av några orientaliska mönster som ränder eller stiliserade asiatiska tecken på textilier, vaser och servetter. Duka med dukar och bordstabletter med en vit bas och svarta mönster, ofta med utsmyckade blommor eller grafiska mönster och dekorera med svarta ljus i sølvkandelabere eller svart bords ljusstakar. Maten serveras på svart porslin med vita mönster, med skålar och matt borstat eller glansigt stål och med svart eller vit keramiska vaser i eleganta evenemang. Möblerna kan vara svarta och detsamma gäller sängkläderna.

Saknade saker som kommer

Titta i din butik och längst i lådor och skåp, för saker som har gått bort en stund, kom tillbaka.Ta reda på glasskivorna, mormors linnehanddukar och flätade kurvor i rotting eller aldrig, de glömde bordsdukarna och gardinerna med paisley-mönster och de gamla läderfickorna. Återanvänds inte något för dig, eller har du brutit alla glasplattor för längst, förlora inte ditt sinne, du hittar nya i butiken. Samtidigt tänker vi mer försiktigt när vi köper någonting nytt till hemmet än vad vi tidigare gjort.

- De saker vi köper hjälper gärna till en bra sak, återvinns eller görs på rättvisa villkor ", säger trendanalytiker Lisbeth Larsen, som hävdar att vi har varit upptagen med att köpa och kasta.

- Vi vill hitta de små unika sakerna som spelar roll, som vi kan ta hand om i många år, säger hon.

ADVERT

Mest populära