All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Fastighetens första och största

Bostadsmarknadsutveckling på nätet

  1. Anteckningar: Ny men långsam
  2. Hitta ditt hem?
  3. Vagnar vilar på egen plats
  4. Fastighet första och största

De största och mest aktiva är fastighetsnät. Här hittar du de flesta bostäder, de flesta bilder av husen och, enligt vår uppfattning, den mest informativa presentationen. Vissa hem sugs med fler bilder. Du kan välja vilka bilder som ska visas, så du behöver inte ladda ner sidorna längre, även om det finns bilder där.

Flertalet län

Vi har använt Eiendomsnett mycket i redaktionen och hittar webbplatsen väldigt stabil. Det är relativt snabbt att få sökresultat, och det finns logiska kriterier du kan välja mellan för att få de mest intressanta träffarna.

Vi finner också att du kan ansöka till kommuner i flera län samtidigt. Det är inte möjligt på någon av de andra ställena vi har kontrollerat. Många söker faktiskt bostäder i områden i olika län. Tänk bara på dem som vill bosätta sig i områden på lämpligt pendlingsavstånd till huvudstaden. Då kan du flytta i minst fem län! Då sparar du tid för att slutföra sökningen en gång, snarare än att behöva gå tillbaka och definiera nya områden fortfarande borta.

Såld Pris

Vissa kan kalla det kikkermentality, men det är också användbart att se vilka hem som säljs för. Som en enda plats kan vi hos Eiendomsnett få insikt i försäljningspriser just nu, eftersom några av de sålda bostäderna ligger utanför försäljningspriset. Självklart tillhandahåller detta inte korrekt statistik, men det är intressant för dem som söker efter liknande bostäder i samma område.

Brist på möjlighet

Vi ser fortfarande en stor brist Fastighetsfastighet Har: Det är omöjligt att tipsa andra om bostäder där. Den funktionen bör definitivt inkluderas i sin nya version!

ADVERT

Mest populära