All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Ordentlig rengöring bevarar trä

Trä är naturligtvis utrustade med speciella egenskaper som gör den till ett unikt och levande material. Felaktiga rengöringsmetoder kan torka materialet och förstöra det.

Vid tvättning och underhåll av oljerade träytor bör trätvål baseras på naturliga vegetabiliska fetter. Dessa förmågor drar djupt in i trädet och lämnar en mikroskopisk, andningsbar tvålfilm på ytan som skyddar trädet mot nötning och ytterligare smuts. Tvål baserade på animaliska fettsyror kan torka och avfett ytan så att träets naturliga egenskaper försvagas som följd.

Skydd av trä

WOCAsäckar är baserade på sojabönor och kokosnötfett. Tvålvattnet löser upp och tar bort smuts samtidigt som träet ger en skyddande yta.

Sprayflaske tvål kan användas för daglig rengöring av alla typer av träytor. Tvålen sprutas och torkas av med en bomullstyg. Den veckovisa Tung görs i golvet längdriktning med trasa eller fuktig mopp. Kan använda två hinkar -. En med tvålvatten och en för sköljning av trasa eller mopp i

Nya generasjo-nen etiketter på förpackningar har QR-koder som leder till en digital showroom utbildningssteginstruktioner och demonstrationsfilm.

ADVERT

Mest populära