All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Programmerbar lyx för människor

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vi är absolut inte ensam om att vara trött på alla gamla fjärrkontroller vem som helst upptar vardagsrummet bordet.

Vi har redan testat en av de lyxiga modeller av Philips Pronto Pro med färgskärm, en ljuvlig behandling som tyvärr har prissatta med gigantiska skygglappar. Den här gången är det småbror 950 som testas, inte så bra ?? men desto mer uppnåelig för oss lönelöner.

Vad gör du?

Vårt prov gjordes av NSE. Nej, som säljer Pronto för 3 698 NOK. Fjärrkontrollen kan köras på fyra standard Walkman-batterier, men lägg till $ 849 för att få din egen hållare och kombinerad laddningsenhet med batteripaket.

Vad är nytt för föregångaren?

  • Inbyggd ljussensor låter dig ställa in hur mörk det kommer att vara innan bakgrundsbelysningen slås på.
  • Den gamla modellen hade bara fyra nyanser av grått, nu har detta ökat till 16. Det är också möjligt att skapa transparenta knappar / objekt så att LCD-skärm 2, 3 inches får exakt det utseende du vill. Det innehåller ett separat program för detta, och dessutom bör flera färdiga layouter kunna hämtas från webben. Sändning sker via den medföljande USB-kabeln. Minnet är 4 MB.
  • Pronto tar alla apparater som sänder infraröda signaler, bör du ta itu med RF-signaler, måste du ha en separat omvandlare

Display & storlek

Kontrollen är 15, 5 cm lång, 9, 3 cm bred och knappt av högst 3 cm. Om vi ​​bara ser den utskrivbara skärmen är den ca 5, 9 cm bred och är 7, 8 cm lång. Det handlar om samma mål som vi hittade på storebror, men här får du inte en färgskärm.

I ett mörkt och mörkt rum fungerar belysningen på Pronto perfekt bra. Men om det finns starkt ljus i rummet kan vissa tecken vara lite svåra att se på skärmen. Här är naturligtvis färgdisplayen på storbruna ljusår bättre. Du kan dock öka eller minska kontrasten genom att använda de fördefinierade tangenterna på höger sida. Efter lite missbruk fungerade detta mycket bra.

Svaret på den tryckkänsliga skärmen är också tillfredsställande ?? Även om du sitter långt på sidan, kontrolleras produkterna med lätthet. Fjärrkontrollen ger ett generellt solidt intryck.

Fördefinierade knappar ?? och eget initiativ

De flesta knapparna på Pronto kan programmeras för att göra precis vad du vill. Undantagen är främst knapparna på höger och vänster sida av den förprogrammerade kontrollen, inklusive kontroll av bakgrundsbelysning, kanalval och volym.

Det är naturligtvis möjligt att programmera som gör sådana fjärrkontroller attraktiva.Här finns förmodligen tillräckligt med utrymme för att komma in i alla funktioner du har på alla dina elektriska duppar, och speciellt låt oss vara glada över makrofunktionerna.

Macro Sky

Med Macro-funktionen kan du skicka otaliga signaler även om du bara trycker på en enda knapp. Istället för störningar mellan fyra olika kontroller använder du bara Pronto och genom att trycka på en knapp, kan du slå på TV: n, mottagaren, förstärkaren och videobandspelaren för att spola tillbaka för att göra den klar för inspelning. Enligt vår uppfattning är detta en ovärderlig funktion som visar hur bekväm det är med programmerbara fjärrkontroller.

Du kan också ange tidsfördröjning och ljudsignaler i makromenyn. Om mottagaren använder din tid för att starta, kan du programmera den för att starta först medan plasma och videon börjar senare osv. Lyckligtvis är programmeringen av makronen lätt och något som mest kan göra med ett litet försök och fel .

Plus: Vi tillhandahåller även Pronto plus-marginalen för att testa makroprogrammeringen innan ändringarna sparas. Det gör det lätt att lukta ut irriterande typfel.

  • Klicka här för att se slutsatsen och vad som borde varit bättre
  • eller gå direkt till bilderna på Pronto.

ADVERT

Mest populära