All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Behandling av skatter

->

Tvätta:

Torr: Om du har använt högtryckstvättar måste väggen torka ca. 1 vecka före tillsättning av 1-2 slag av kull. För mycket blir filmen för nära. Det är särskilt viktigt om det finns träväggar. Oavsett ytbehandling kommer fukt att tränga in i sådana väggar. Därför måste det komma ut så enkelt som möjligt.

Bly av färgen?

Med beis kan du gå från ljus till mörkare färger, men inte vice versa. Med en stark färg nedan kommer du inte att få exakt den färg du hittar på färgdiagrammet.

För att byta till ljusare nyanser, eller till ny färg, applicera omslagshantering - lock eller färg. Det kräver mycket grundläggande arbete än om du ska satsa igen. Huvudskälet till de många skräpskadorna på 1980-talet var att däcket lades rakt på en väderbeständig yta.

Ska du måla eller täcka, måste alla lösa och förväxlade fibrer avlägsnas i ytan. Använd sedan ett fungicidskyddande medel innan muren är malet med en tennflödande slipolja med fungicider. Kom ihåg att behandla ändväggen så många gånger att den är mättad med priming.

Fönsterramar ner till vattenbrädor är mycket utsatta. Det är en fördel om dessa skär är en centimeter över konsolen och behandlas på samma sätt som andra ändar. Erfarenheten visar att det har funnits mindre rotskador med oljebaserade produkter än med dessa vattenutspädningsbara.

Läs också:

Robotar som gör livet enklare

Tror du att det är tråkigt att tvätta golv och fönster eller klippa gräset? Fler och fler robotar blir vana vid att göra tråkig hushållsarbete.

ADVERT

Mest populära