All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Prisexempel

Säljare stil

  1. Pris Exempel
  2. Home Staging: före och efter bilder
  3. Säljare stil? Realtorens kommentar

Ready to View var bland de mest oroliga byråerna vi hittade. Och som en extra bonus, priserna eventuellt lån av möbler och utrustning för upp till fyra veckor, så att det blir ytterligare kostnader om lägenheten inte säljs efter att först tittar runt.

Survey kommer vid en 240 miljoner, och full inredning av tomma bostäder, inklusive blommor och effekter, kostar följande:

1 sovrum: 6 900

2 sovrum: 9 900 <999 > 3-sovrum: 11.900 NOK

Priserna är inklusive moms och gäller för Oslo-området.

Nästa Hem i Tønsberg ligger förmodligen i övre prisklass. Med detta sagt behöver det slutliga beloppet inte avskräckas. Hur mycket du betalar

Om du själv vill göra jobbet och bara vill ha idéer och inspiration från hemmetern kostar det 2 000 kronor.

Du kan också bidra till att "neutralisera" ditt hem med din egen inventering. Det tar minst tre timmar och har ett fast pris på 3 000 kronor. Om du vill hyra möbler eller effekter kommer det att läggas till.

Full inredning av en tom lägenhet kostnader:

1 sovrum: 7 000 - 9 000

2 sovrum: 9 000-12 000

3-sovrum: 10. 000 - 14 000 kr

4-rum / hus: 12 000 - 20 000

Priserna är uteslutna moms.

Detta inkluderar inredning av tomma hem och hyra blommor och inredning i en vecka. En extra vecka kostar ca 20-30 procent extra, och för långsiktiga hyror kommer separata avtal att ingås. Priset beror inte nödvändigtvis på boendeens storlek, men faktorer som hur många möbler används, hur exklusiva dessa är och bostaden kommer att fungera till det slutliga beloppet.

Här är hur mycket du kan göra för att använda dina egna möbler. "Det är inte alltid värt att ge hemstylaren tomma lakan och tömda lägenheter", säger Elisabeth Skjellestad i Ready for Display.

- De som har bord har ofta gott om bra grundläggande möbler, som vid vissa renoveringar och lite styling ser helt fantastiskt ut. På så sätt kan du sänka kostnaderna, men se till att din lägenhet visar upp sin bästa sida när den tittar på.

ADVERT

Mest populära