All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Plumbo Pipecleaning håller rör ren

Många sköljer stekpannor, krukor och tallrikar innan de placeras i diskmaskinen. Fetter och rester läggs i rören och ger bakteriell tillväxt, åtdragning och lockande råttor. Enligt Vatten och avlopp i Oslo är det definitivt inte ett fett vad du skickar till avloppssystemet.

Fettet håller sig vid väggarna av rör och pumpar, och tillsammans med matrester blir det till en läcker råtna mat. Endast i dräneringsnätet i Asker, Bærum och Oslo är det förmodligen mer än 120 000 råttor totalt. Råttorna lever från fett och matrester som hälls i avloppet. (Källa: fettfett nr)

Råttor och lukt är bara en del av problemet. Vatten expanderar med ca. 10% när det fryser och varje år förseglar tätningar i rörnätet stora skador när natten fryser in.

Det finns få som tror att ägarna av byggnader är ensam ansvarig för rören i hemmet och sido avlopp (vatten och avloppsrör) på utsidan, till och med den plats de är påslagna kommunalt avlopp viktigaste.

Konsekvenserna av fett eller fett i rören kan därför vara betydande vatten skador på egendom och en saftig fina från kommunen. (Källa: Vatten och avlopp)

Vattnet och avloppssystemet rekommenderar att du undviker att hälla fett och rester i diskbänken eller toaletten. Men i hushåll med 2 eller fler personer är diskbänk inte det enda problemet. Duschen och diskbänken i badrummet är förseglade av hår och tvålrester som orsakar dålig lukt från rören.

Problemen med fetter i diskbänken och hår och tvålrester i avloppet i badrummet leder till mekaniska tätningar som i sin tur kan ge vattenläckor och stora skador på egendom.

Lyckligtvis kan detta enkelt undvikas om du är säker på att rengöra rören regelbundet.

Läs också:

Lunt och lönsamt med vedspis i huset

Vi har en lång tradition av vedeldning i Norge. Kaminen eller eldstaden är brännpunkten för hemmet. Mysigt och mysigt medan du sparar i förhållande till ...

Plumbo Pipe Wash är effektiv

Plumbo Pipe Wash håller rören rena. 2 dl vardera stängs av och dräneras varje gång du tvättar, ta bort lukt, fett, hår och matrester. För rengöring, välj miljövänliga produkter.

Plumbo Pipecleaning är en 100% biologiskt nedbrytbara och flytande rørrens utan klor, som kan användas med gott samvete i alla rör, avlopp och kollektorområdena varje gång tvätt hus.

Produkten finns i både dagligvaruhandel och handel.

Läs också:

Badrummet i ljuset

Badrummet är husets inre sfär. Där går vi tillbaka från omvärlden för att vårda kropp, sinne och fördjupa oss i tyst kontemplation. Korrekt ...

ADVERT

Mest populära