All egendom: trädgård, kök, inredning >> Socialitet

Arbetsglädje med fin inredning

De tre företagen TMTK, Olberg lägenhet och avslutat arbete dela kontor i ett gammalt trähus i centrum av Haugesund. Innan de flyttade in var alla ytor förnyas och interiørkonsulentvirksomhet Cathrine Store med färgglada Raglamyr ville skapa en miljö som är i samklang med både huset och företag.

- Här har fem personer arbetsplatser, både kvinnor och män, och vi kan ta hänsyn till personliga behov. Det var viktigt för oss i det här projektet var att uppmärksamma den underbara gamla trähus som ligger i centrum av Haugesund, medan det skulle representera företag arbete representerar.

Här är utvalda klassiska fina tapeter med ornament och textur för att få en exklusiv touch på rummen. Alla tapeter är från Borge och Green Apple.

Totalrenovering inuti

Mönster och färgspel i tapet ger rummet en ny dimension.

TMTK är en bemanningsbyrå för industrin med kontor i Rumänien och huvudkontor i Litauen. Ølberg Apartment är verksamt inom logiindustrin, och Ferdig Arbeid arbetar med rehabilitering, målare och murarbetare. Det finns personal från avslutat arbete som har utfört renoveringen av de nya lokalerna i Øvregaten 143.

Innan företag flyttade in, var tvungen att tak, väggar och golv förnyas. Några av möblerna från de gamla lokalerna var med, kompletterad med ny belysning och möbler.

Klassiska val

Inredningskonsult Cathrine Storesund har gjort interiören.

- Vi valde klassisk fin tapeter med ornament och textur för att få en exklusiv touch på rummen. Alla tapeter är från Borge och Green Apple. Golven är utvalda i mörkfärgad parkett, och de inre färgerna är nyanser av grått och blått.

- Jag tycker att det är trevligt när du kan välja något mer otraditionellt än bara målade ytor och enkla lösningar på arbetsplatser. Det är ett ställe vi ska leva och utföra. Om vi ​​har en trevlig tid runt det är det mycket lättare att ta reda på mycket och bra arbetskraft, avslutar Cathrine Storesund.

ADVERT

Mest populära