All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Kakel, plast - inifrån och ut

Användningsområden är verandor och terrasser, hobbyer, tvättstugor och andra hemmiljöer där det finns ytterligare slitage på golvet. Denna Bergo kakel tillverkas i det återvinningsbara materialet polypropen.

Plastplattor har hittills varit på marknaden i mönsteröppna varianter. Nu har de också kommit i en omfattande version som ger dig en övergripande yta. Med kakel i ett urval av standardfärger kan du också lägga till ditt eget mönster. Användningen av två färger ger ett annat golv än vid användning av enfärgad ...

Enkel montering

Plattorna levereras i storlekarna 37, 8 x 37, 8 cm i 1 cm tjocklek. De är lätta att installera - utan specialverktyg, lim eller skruvar. De ansluter sig enkelt till en gummiklubb eller liknande. För oändliga lösningar skär kakelarna med pusselar. Kakelarna kan enkelt flyttas om ändringar önskas.

Matchande listor

Alternativet innehåller också - Kantlistor för att ge en fin finish eller hörnlista. Dekoration eller kablar används för att få en extra dekoration eller eftersom kablar har lagts upp från golvet. Det finns också fågelskådare för inomhusbruk - de kan inte motstå kyla.

Plastmaterialet gör att plattorna är lätta att rengöra. De kan tåla mycket vatten och skölja rent. Eller de städas traditionellt med en dammsugare eller mopp.

ADVERT

Mest populära