All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Pip, piip, piiip - en efterlängtade uppföljare!

Efter sex år på marknaden håller på att förlora platser i den första samlingen från Pip Studio fortfarande bland de bäst säljande design från Eijffinger. När den andra samarbetsboken lanserades år 2011 trodde exportchef Lucien van Uffelen att försäljningen från Pip I skulle gå ner. I stället gick det upp! Nu hoppas han detsamma som framgång när Pip III lanseras:

Framgångsrikt samarbete

- Samarbetet mellan oss och Pip Studio har varit en framgångsrik framgång. Pip Studio är känd för sin kreativa och färgstarka design, och dessa fungerar bra som tapeter, säger han under ett besök i Norge.

Nederländerna är i landet för att visa Pip III för distributören Astex och för vissa utvalda butiker, och ifi. Nej var också inbjuden till ett förskott.

Mer mogen design

- Designen den här tiden är något mer mogen och avsedd för en etablerad publik, säger han.

Boken innehåller Wallpower-plånboken och nya variationer av de karakteristiska stormformade motiven. Här finns flera traditionella Pip-blommor, fåglar och fjärilar, och flera små mönstrad design är bra kan användas tillsammans med gavel gobelänger på de andra väggarna i rummet eller i angränsande rum.

Och ja, te kopparna ingår också här! Och om du tittar noga på några av mönstren, kommer du att upptäcka små överraskande, humoristiska detaljer - som små marscherande myror och en fluga som gör en slinga.

Mynt och guld

Lucien van Effelen visar Eijffers och Pip Studios ny tapeter.

Färgvalen är också igenkännliga - med ljusa och tydliga färger i blått, turkos, rött och rosa. Den nya samlingen innehåller senapsfärgad, kungligblå, vinrödröd och mintgrön tapeter, helst i kombination med gulddekorationer. Men det finns också mer neutrala färgpaletter i denna samling för dem som inte vågar lika mycket.

- Pip Studio är känd för sin glada design, och arbetar under temat "Glad design för glada människor". Vi använder avancerad produktionsteknik och kan fortsätta de mycket detaljerade mönster av vacker tapeter ", säger Lucien van Uffelen.

ADVERT

Mest populära