All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Rosa tapet mot bröstcancer

varje år närmare 2 800 kvinnor i Norge diagnosen bröstcancer och för att öka medvetenheten om bröstcancer hålls i oktober varje år Rosa Bandet-kampanj. I år kommer insatsen att skaffa medel till Cancer Society och Breast Cancer Association för 13: e året i rad.

förlusten av stöd

Till stöd för åtgärden har Fiona tas upp en särskild förlust, med en rosa blomma design. 50 kronor från försäljningen av varje tejprulle går obekvämt till åtgärden.

- Vi är stolta över att bidra till stöd för kampanjen, förtjänar det massor av stöd, säger Lone Bjørslev Kisbye, PR-chef för moderbolaget Flügger A / S

Blom kan samlas i större eller mindre buketter på en enda vägg, i en garderob eller i hela rummet, eller varför inte köpa en tapeterrulle för att använda som presentpapper!

Hand Drawn design

Pink Ribbon väv som kallas Bloom, och motivet är stort, vackert dragna pioner i vackra rosa, nästan akvarell-liknande färger. Bloom kommer att tända något rum med sin överflöd av rosa glädje.

- Den pion vi har valt eftersom den med sin spetsiga stam och stora krona symboliserar styrkan, säger hon.

Mönstret är handritat av Fionas egna designers, och är endast tillgängligt i en design och i en färgkonstellation. Det säljs hos Flügger-återförsäljare och i onlinebutiken flyger. com

ADVERT

Mest populära