All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Fototapet med din egen bild

Oavsett om du är en ivrig hobbyfotograf eller mestadels bara ta bilder när familjen är på semester, du säkert några bilder som hade gjord på väggen ligger på hårddisken. I stället för att utforma tekniken kan det vara en rolig och okonventionella val för att dekorera en hel vägg med en bild som betyder mycket för dig.

Att hitta motivet

Kanske vet du genast vilken bild du kan tänka att du kommer på väggen, eller kanske du behöver ta en titt runt i bildarkivet först. Möjligheterna är många, och det är bara fantasi som sätter begränsningar. Kan det ha varit trevligt att ta utsikten från stugan hem till vardagsrummet? Eller vad sägs om den smala gränden du såg på semester i Grekland?

Kontrollera kvaliteten

Det är Inspiration Inredning som nu har börjat med produktion av kundernas egna bilder på fototapet. Om du har hittat ett foto som du kan tänka dig i fotoutskriften rekommenderar tillverkaren att du skickar den till dem för granskning. Detta är helt diskret och du får snabbt feedback om huruvida bilden är av sådan kvalitet att den kan skrivas ut på väggen.

Enkel att ställa in

De flesta fotoramar med egna bilder skrivs ut på pappersdörren. Detta är ofta mer ondskilt att ställa upp - och resultatet kan snabbt därefter. Inspiration Interior har därför lanserat fotoalbumet med egen bild tryckt på vinylbacken med fiberbacking. Denna typ av tapeter är lätt att limma och bildar inte lika lätt luftbubblor. Bakgrunden levereras på rullar, så du kan enkelt arbeta dig upp och ner.

Vinyl Bakgrund med fiber underlag är tvättbar, sönderdelbart och UV-resistent, men bör undvika våldsam skrubb som det kan missfärga tryck.

ADVERT

Mest populära