All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Personligt, praktiskt och fint med plastgolv

Du kommer leta efter en golvtyp med så hög grad av design och utseende som vinylbeläggning. Här hittar du bra, modern design som täcker alla slags interiörer. Oavsett om du gillar en rustik stil med slitna trägolv föredrar trendiga orientaliska kakel, klassiska rutmönster, retro-inspirerade geometriska mönster, eller grov betong utseende är en design för din personlighet.

Lätt att lägga till

BREAKFAST ON RULL: De vanligaste mönstren i huset vinyl är parkettimitationer. Dessa är mycket naturliga, med präglad yta och matt glans. (Foto: Polyflor) "> trägolv på RULLE: De vanligaste mönster i bostadsområden vinyl parkett imitationer Dessa är mycket naturtrogen, med präglad yta och matt finish (Foto: Polyflor)..

Bostads Vinyl är en bana post . lämpar sig för alla rum i hemmet finns specialsamlingar beräknas för VVS vid beläggnings kommer i 2, 3, 4 och upp till 5 meter bredd möjliggör skarv golv

läs:.. säkert och tätt med våt vinyl

vinylgolv kan lösas i mindre rum i det större rummet rekommenderas limning. det kan användas med golvvärme, men många gånger är det inte kommer att bli nödvändigt.

Residential vinyl är uppbyggd av flera skikt, inklusive en annan med ett skumelement eller textilvara som isolerar och gör golvet bekväm att gå på.

Kvalitet och pris hänger ihop

trots det faktum att materialet är faktiskt en typ av plast, det inte plastiskt ut. ytan är matt och präglad , och om golvet ser ut som plattor, kan du känna skillnaden mjöl lom chippings och leder, och woodimitations har en textur i ytan som påminner om trädstrukturen i borstad parkett.

Det är sant att du ska titta i de övre prisklasserna för att hitta de riktigt bra mönster och ytor, men hemvinyl är ett mycket prisvärd material.

Fiskbens: Denna mycket exakt, men prisvärd variant av en exklusiv fiskbensmönstrad lövträ som finns i domstol sista bostäder vinyl. (Foto: Tarkett) "> Fiskbens: Denna mycket exakt, men prisvärd variant av en exklusiv fiskbensmönstrad lövträ som finns i domstol sista bostäder vinyl (Foto: Tarkett).

Läs mer om fiskbens trend <999 .> här Tyst och varmt

optisk illusion:

Plastgolv är imitation mästerverk här är ett mönster inspirerat av kalejdoskop, vilket ger en modern och framtidsinriktad utseende.. (Foto: Musum Interior) "> OPTISK ILLUSION: Vinylgolv är mästaren av imitationskonst. Här är ett mönster inspirerat av kaleidoscoper, vilket ger ett modernt och futuristiskt intryck. (Foto: Musum Interiør) Även om materialet är bara några millimeter tjockt, kommer golvet att känna sig så mjukt. Ljud av svårt att spela och saker som förloras i golvet är dämpade, och en hel familj kan gå nästan tyst över sängen.

Ytan på en vinylbeläggning behandlas med ett toppskikt som gör golvet lätt att rengöra, och det är slitstarkt och motståndskraftigt mot repor. Detta skadar inte golvet om vinterens sandstrand kommer in med dina skor, och du kan enkelt tvätta bort fläckar, spill och släppa.

Ett förstärkande mellanskikt gör golvformen stabil och robust. Detta lämnar golvet väldigt länge - även i husets hårdaste golvmiljö.

Mer vinyl beläggning

användas:

kan en domstol beläggningar användas för att framhäva din personliga stil och ger rummet en distinkt utseende. Rulla ut en sliten plankgolv! (Foto: Forbo Flooring) "> användas: En domstol beläggningar kan användas för att framhäva din personliga stil och ger rummet en distinkt utseende Kavla ut en sliten plankgolv.! (Foto: Forbo Flooring) För hem är ofta dämpa vinyl föredrages av banebeleggene vinyl, men det finns flera alternativ, med mer homogen struktur. Dessa beläggningar är ofta något hårdare och styvare, och består väsentligen av samma material i hela, medan bostads vinyl har en vinyldel av ett underlag av tyg eller skum. också vinylgolv avsett för VVS kan tillsättas i bostaden torrt utrymme och är lämplig för kök, verktyget och tid.

ADVERT

Mest populära