All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Perfekt för Norge

Ahh, vackra, smala stadsjeepar. Tillgänglighet i hinkar och hinkar. Säkert, stabilt körprestanda. Och munterhet. Glöm det inte. Som du förmodligen förstår, i redaktionen har vi många heta känslor för bilar som drar på alla fyra.

är därför vi har gått runt om i Europa och har beslutat de mest intressanta 4x4 nyheter som återfinns, förutom ett par spännande utomstående vi tror att du bör ta en andra titt på ...!

Jeep Grand Cherokee

Foto: Stein Inge Stølen mer

Det finns knappast hårdare stadsjeepar än detta. Äntligen är Jeep helt tillbaka i Norge och för några modeller! New Grand Cherokee ser otvivelaktigt väldigt bra ut. Vi tog med "The Big Daddy" i pulver och lägga den på rätt sätt på prov ...

Volkswagen Passat LÄCKER RACK

Foto: Volkswagen Se mer

Detta är förmodligen den mest intressanta nyheterna på 4x4-front i detta land i år. Efter välkänd Allroad / XC / Scout / (skriv in vagnens namn här) principen, kör Volkswagen nu en helt ny variant av Passat, nämligen Alltrack. Mer markfrigång, robust utseende och mycket snöig utrustning är goda nyheter för dem som är trötta på det vanliga passet.

SUBARU XV

Foto: Stein Inge Stølen Visa mer

Den nya Boxer-favoriten är redan förbeställd av mer än 600 norrmän. Vi kallar det förtroende! Hur står det på norska vägar mot outsidare Jeep Compass och Dacia Duster, mon faith?

Peugeot 508 RXH

Foto: Stein Inge Stølen mer

På pappret är detta en mycket spännande Norgesbil, med 200 hästar och 450 Nm från en spännande dieselhybrid drivlinan, spela låg förbrukning och möjlighet till full elektrisk läge för staden . Men hur fungerar det verkligen i praktiken?

LÄS ALLA TESTER OCH MYCKET MER I AUTOFIL NR 5/2012!

Inte abonnent? Då kan det vara värt att klicka här ...

ADVERT

Mest populära