All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Perfekt vård av gräsmattan - i din takt!

Oavsett om din gräsmatta är en hobby, ett skadedjur eller bara en bit Arbete som måste göras, vi har en gräsklippare som ska ingå i bedömningen. Du har full kontroll - även i hastighet.

Med ett enda fingergrepp kan hastigheten lätt varieras från ca. 2, 5 km / t till 4, 5 km / t - beroende på förhållandena i terrängen: detta sätt kan du snabbt få igenom områden med låg gräs och så kan arbeta långsammare i sluttande terräng och där det finns högt gräs - som ofta kräver lite extra insats från gräsklipparen.

Silver 470 BRV Premium och silver 520 BRV Premium har 4-i-1-funktion, där du kan välja om du vill klippa med en samlare, lägger gräset bakom gräsklipparen i en skärning, mulching eller sideutkaste.

Bredare är bara bättre

Båda modellerna har framdrivning på de speciellt breda XXL-bakhjulen. Dessa XXL-bakhjul är försiktiga mot gräsmattan och gör framsteg när gräsmattan är mjuk och ojämn. Hjulstorleken ger bra manövrering i högt gräs och ger ett bra grepp på gräsmattan.

Silver 470 BRV Premium har en skärbredd på 46 cm och Silver 520 BRV Premium en skärbredd på 51 cm. Klipphöjden justeras centralt i sju steg från 30 till 80 mm. Grass harking levereras med en Briggs & Stratton motor med Ready Start, vilket innebär att motorn startas utan att det grundas med primerbolden först.

Anpassad arbetshöjd

Maskinens arbetshöjd kan justeras exakt till användaren. Det görs enkelt genom att justera klipparens övre handtag. Detta alternativ för inställning är både bekvämt och platsbesparande när klipparen ska tas bort.

www. al-ko. nej

Detta ärende har inte skrivits av Vi i Villas, men är ett pressmeddelande.

ADVERT

Mest populära