All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Föräldrar och barn nekar

Kontrollera vad du heter medel

Följ graviditeten på din mobil

Att lära barn bordsskick

Idag lanserade förälder & barn en ny version av sin webbplats. Förutom nya färger och en förbättring av det visuella uttrycket är det fokuserat mycket på att göra det enklare att hitta.

Den nya frontsidan du kan se här!

- Alla tjänster har nu fått mer framträdande placeringar på framsidan, säger ansvarig redaktör / regissör Gunnar Bleness.

- Vad vi har gjort nu är först och främst att borsta upp fasaden. Nu fortsätter arbetet med nytt utseende och bättre navigering i alla sektioner.

Utökar Horizon

Konverteringen, som bland annat innebär att Click Parents nu blir en del av Föräldrar och Barn, gör föräldrar och barn Norges största webbplats för barnbarn och gravida kvinnor. Föräldrar och barn är från Norges största tidning för samma målgrupp.

- Vi är också den viktigaste leverantören av information och tips, med den omorganisation vi gör nu, vill vi utvidga horisonten lite. Förutom information och tips kommer vi att bli den bästa hemsidan för alla typer av tjänster för föräldrar. Debatt, e-handel, guider och verktyg - alla föräldrar är oroliga - om de hittar oss, säger Bleness.

Föräldrar & Barn redaktör Tjodunn Dyrnes tillägger:

- Vi vill att föräldrar och barn bör vara den ultimata överordnade webbplatsen, där föräldrar kommer och få bra innehåll från föräldrar och barn - både på nätet och på papper - som de är vana vid att hitta där men också få en rad tjänster de vill ha och uppskattar.

Mer om tid

Dyrnes säger att syftet är att webbplatsen ska vara en plats där föräldrar kan komma och se vad andra föräldrar tänker, hur de får expertråd och var de kan erbjudas både produkter och tjänster som de tycker är intressant .

- Det är viktigt att vi ständigt utvecklar våra webbplatser och blir ännu mer användbara för våra användare. Det här är första plats, mer kommer, säger Tore A. Godager, chef för digitala medier i Egmont Home Mortensen.

Läs också: Välkommen till "Nya" Föräldrar och Barn, av ansvarig redaktör / regissör Gunnar Bleness

ADVERT

Mest populära