All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Betning av möbler

Man är nu redo att börja arbetet med att återställa träslöjd tillbaka till sin ursprungliga stil eller kanske du hellre ge det en ny yta?

Vid detta möte ett antal möjligheter från färgning av endast vax behandling, med eller utan färg, eller en kombination av båda metoderna.

Använd en vattenbaserad möbel, lätt att använda, luktfri och borstar kan rengöras i vatten. Hård och fet trä rekommenderas för berusning, det drar bättre in i träet.

Applicera vattenbaserad möbelbroom

1. Applicera borste med pensel, svamp eller bomullsgarn jämnt till fiberriktningen.

2. Torka den redundanta fläcken med en trasa för att få jämn färg. Endretre bör fuktas med vatten för att undvika mörka partier.

3. Låt smutsen torka i minst 2 timmar innan ytbehandlingen fortsätter. Møbelbeis finns i flera färger.

Kom ihåg

Boken ger de bästa resultaten på mjuka skogar som tall och gran. En kappa är nog, träet absorberar det önskade pigmentet i den första kappan. Försegla ansökan före slutbehandling.

Hur man applicerar alkoholbaserad möbebönor

1. Applicera med pensel. Tänk på att smutsen torkar snabbt, arbeta på små fält i taget. Fukt slutet med vit anda för att undvika mörkare fält.

2. Torka kontinuerligt av överskottsbönan. Låt torka i ca. 2 timmar före slutänden.

Tänk på att det är lämpligt att prova på ett överflöd, eller möjligen på undersidan av bordsskivan, inuti en lådor, etc. för att säkerställa att du uppnår önskat slutresultat. Försegla ansökan före slutbehandling.

© Ifi 2002

ADVERT

Mest populära