All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Tavlan färg i alla regnbågens färger

School Blackboard Paint har länge varit ett populärt inre del av utrymmen och miljöer för barn. Men sortimentet av färger har blivit begränsat till bara svart. Nu kan du färg bryta in över 300 färger och därmed öppnar helt nya möjligheter att vara kreativ med krita, tillsammans med de yngsta i familjen.

Samtidigt lanserar färgtillverkaren Beckers ett färgstarkt färgschema för - och av barn!

Colorful kreativitet

Med tavlan måla på väggen eller på det lilla bordet i barnkammaren, få den yngsta i familjen uppleva glädjen i fritt kunna rita och skriva när de vill. Bordmålning är också populär för användning i köket eller korridoren, till exempel en plånbok, receptuppsamlare eller menykort. När färgområdet nu expanderar från att vara bara svart till nästan vilken färg du vill, blir möjligheterna ännu större. Kreativitet och kreativitet sker också utanför barnrummet!

Black Paint i din favoritfärg kan nu användas i alla rum, på väggar, dörrar, möbler, hyllor och andra ställen där det var tidigare endast tillgängliga svart färg, skulle ha varit fel.

Tablet färg kan användas på hela eller delar av väggen - gärna låta barnen få andelar när rummet bör förnyas!

Färger för barn i alla åldrar

En grupp barn i åldern 6-12 år har bidragit till att plocka ut de 24 färgerna i "Barnens egen färgkarta" från Beckers. Wall och listor är målade med färgen på Aruba, medan den orange rand är målad med Skoltefossen Drop måla i nyans "Eld".

Tillsammans med Emilie 7 år, Nike vid 6, Freya vid 8, Isabel 9, 11-åriga Miles, 10 år gammal Lova, Elias av 12 och 8 år gamla Noel, den svenska möbler och belysning och TV-profilen Isabelle McAllister utvecklade 24 barnvänliga färger som presenteras i "Barnens eget färgschema". Här är både dämpade och färgade färger som den ljusa gula "solros" ett pulver ros kallas "Caramel" den mjuka lila färg "bubbelgum." "Krokodil" är en oförskämd grön färg "Kolibri" en petroleumsblå och den orange färgen "Eld" kommer att kunna gå perfekt i pojkarnas och ungdom.

Många av färgerna kommer också att fungera i en vuxen miljö, som i rum som är avsedda för barnen.

Målningen är vattentät och lätt att måla med. Den appliceras med pensel eller rulle, vilket ger en jämn och matt yta. Färgerna i "Barnens eget färgschema" kan brytas in i produkter för vägg, möbler och målning.

ADVERT

Mest populära