All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Rollern utan stänk

Har du målade taket med rollern, kan du också ha upplevt att få ansikte prickad av färgstänk. Jordanien lanserade nyligen en målningsrulle som sprays minimalt.

Hösten är dags för renovering. Vi norrmän är fortfarande på det europeiska toppmötet i hemförnyelse. Varje år spenderar vi 30 miljarder kronor vid renovering. - Framför allt personer i åldern 30-39 och de över 50 är angelägna om att renovera, säger produktchef Vibeke Stensrud i Jordanien. Många tar på dyra projekt såsom badrum och kök, medan andra väljer en snabb ansiktslyftning genom att måla väggen. Med ett målvals och en förlängningsaxel är jobbet gjort om några timmar!

rulle god täckning kännetecknas av ett specifikt mönster med gröna och röda band. Remsorna hjälper dig att se när du ska doppa rullen i färg för att undvika "torrvalsning". Med "dry-rolling" riskerar du avskärmning och ett mindre anständigt resultat.

En av fördelarna är därför att den nya rullen sprider sig minimalt. Hemligheten är att päls är en stickad garn och nonwoven, så de flesta rullarna är. Med stickat garn undviker du att lösa och valsen täcker väl. Att rulla en bra filt är lämplig för målning och lackering av släta ytor. Målning av golv och färg av tak och väggar är särskilt relevanta tillämpningar.

Liksom andra kvalitets valsar, vals god opacitet plastkärna så att valsen bibehåller sin enhetliga form under hela användningen.

ADVERT

Mest populära