All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Målning tips: Mal vått i vått

Om du gör en bra förberedelse väljer du bra kvalitetsverktyg och använder rätt målningsteknik, det är lätt att få ett bra resultat när du målar väggen.

Våt blöt i vått

W-PENGAR: Måla en W efter att du har doppat på rullen. bläddra sedan upp och ner till rulle tar slut färg "> W-MÖNSTER:.. Måla en W efter doppade rullen sedan rulla upp och ner till rulle tar slut färg <999. > en enkel men viktig princip du bör följa för att få bästa möjliga resultat när du målar väggen, målning vått i vått. det innebär alltid släppa lite jämfört med föregående "domstol" innan färgen har hunnit torka. det sättet,

Gör det steg för steg:

Gör alltid rätt förberedelse innan du börjar måla. Du kan läsa mer om det viktiga arbetet här.

Använd en pensel för att måla i hörnen och längs tak och väggar.

  • Använd sedan en rulle och rulla ut färgen vått i vått. Har du avsluta hela väggen innan du sätter dig ner för att ta paus. förhindrar detta fläckar och få bästa möjliga resultat. Ett bra tips är att dela ytan i fält så att du inte målar alla hörn och kanter direkt, lika mycket vilket gör att du kan rulla över vått i vått innan färgen torkar.
  • Se till att du inte använder för lite färg. Då kan du få så kallade semester, som är områden med för liten färg som verkar som gömda sköldar. Mäta sedan rullen väl med färg och doppning ofta.
  • Använd förlängningssken så att du kan arbeta mer effektivt. Detta gör det lättare att täcka stora områden på kort tid.
ADVERT

Mest populära