All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Mal tak reflekterande

Särskilt i rum med massor av direkt solljus kan reflektioner från taket bli ett problem. Dagens moderna arkitektur ger betydligt mer ljus än tidigare. Och medan det är utsökt kan det också orsaka problem om reflektionerna blir för överväldigande.

Speciellt i rum med mycket direkt solljus kan reflexer från taket vara ett problem. Dagens moderna arkitektur ger betydligt mer ljus än tidigare. Och medan det är utsökt kan det också orsaka problem om reflektionerna blir för överväldigande.

Ny färg minimerar glans

Beckers lanserar nu en ny typ takmaling som ger en jämn, matt yta som minimerar upplevelsen av glans och reflektioner.

- Vi är mycket glada över att vi nu kan erbjuda en takfärg som ger ett fint och jämnt resultat i rum med utmanande ljusförhållanden. Scotte 2 är lätt att applicera både med rulle, spruta och pensel. Andra positiva egenskaper är att den har bra täckning och torkar snabbt, säger Beckers Technical Manager, Chresten Nielsen.

Stora fönster

Den nya färgen är särskilt lämplig för rum med stora fönster eller rum där fönstren sitter högt på väggen. Scotte två lika lämpliga att nymaling som ommålning, och kan användas i kontroll av både gips, betong, puts, fiberskivor, spånskivor och fiberglas.

Produkten är speciellt utformad för professionella målare för att uppfylla deras krav på funktion och kvalitet.

ADVERT

Mest populära