All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Färg eller tapeter?

Det är självklart inte all sanning, men om vi lägger saken på topp är det sant nog. De bästa resultaten erhålls om du kombinerar.

Försök förlust

Om du är av dem som tror att förlusten är skrämmande och kan vara "för mycket", föreslår vi att du vågar dig att prova förlusten av ett rum. Bakgrunden är mycket mer än stort mönster.

Testa Paint

För dig som är helt borttappad, säger vi motsatsen: Försök att måla några väggar. Det är den variation som skapar de mest spännande interiörerna. Att spela med olika material gör att du kan skapa exakt stämningen och stilen du letar efter.

Höst New

Även om det inte är meningen att vi ska ändra interiör från säsong till säsong, så det återstår så att både färg och tapeter leverantörer lanserar många nya saker under hösten. Här har vi plockat upp några kombinationer av höstens nya färger och tapeter.

Blå

Butinox lanserar ny färg kartan i höst, med utvalda färger till vardagsrum, kök, sovrum och barnrum. Till vardagsrummet har de bland annat valt de blå färgerna 5833 Midnight, en tunn och djupblå zon som kyler och skapar lugn. Bland hösten tapeter nyheter finns det också mycket blå, som fungerar bra i kombination med färg.

I det nya färgschemat från Butinox hittar vi färgen 5833 Midnight. I tapeter samlingen Azmaara från Storeys finns flera nyanser i blått. Tidig och ändå tidlös.

Terracotta

Rosa och toner i terrakotta är varma och bra inredningsfärger. Populära färger som är väl representerade i alla nya färgdiagram. Vi hittade också färgen i tapeter samlingar, så här hittar du en tapeter som passar bra i kombination med denna färg.

I Nordsjö Ide och Designs nya färgschema föll vi för färg nordiska Brunorange. Den terrakotta-liknande färgen kan också hittas i denna broschyr i samlingen Factory Style från Borge.

Grön

Grön har blivit en av de nya "neutrala", och kommer i många nyanser i höstfärgschemat. På Flüggers karta hittade vi engelska Mist, en färg som kan klä många rum. Bakgrundsleverantörer är också en del av den nya gröna vågan. Oavsett stil eller skugga, hittar du definitivt något som passar dig. Ett tips är att välja bakgrunden först. Färg kan blandas i de flesta nyanser.

Bakgrunden är mer än färg. Mönstret har också mycket att säga för hur rummet är. Föreställ dig blommor, rader, ränder, retro ... helt annat mönster. Det är lätt att föreställa sig att rummet har ett helt annat uttryck. Med bakgrunden kan du enkelt lägga till guider för din speciella stil.

Färgen English Mist från Flügger kan kombineras med olika tapeter. Bakgrundsbakgrund: Indo chic från Fantasy Interior, gröna toner i marockanskt inspirerat mönster. Botten Bakgrund: Arte / Grön Apple. Bakgrunden har samma gröna toner, men skapar två helt olika rum.

Detta var bara en liten smakbit. Du hittar mycket mer på leverantörernas webbplatser. Men kom ihåg att det bästa intrycket kan erhållas genom att studera färgdiagrammen och bakgrundsbilder i butiken, för att färgerna på skärmen "ligger".

ADVERT

Mest populära