All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Måla enkelt

- Vi upplevde viss förvirring kring detta med olika bakgrund. Folk kom till affären för att köpa färg, men blev osäker på vilken produkt passar var, och visste inte alltid vilken grund de hade hemma. Vad de visade var vilket rum och ofta vilken färg de skulle måla. Vi tog därför tag i och har utvecklat målningar som systematiserats av rum istället för substrat, för att göra valet enklare för människor, säger Jenny Bull-Gustavsen på Butinox Interiør.

Färger fungerar som 3-i-1-produkter, samma färg kan användas för både slät vägg, panel och lister. Ska du måla ett barnrum, köper du den färg som det finns ett barnrum på. Om köket eller badrummet målat, leta efter rutan där det står kök och badrum på, och vardagsrummet, hall och sovrum, markera rutan med bara dessa rum - svårt är det inte!

Innehållet är anpassat

Tankarna är märkta med rum för att göra det enkelt för uppfräscharna.

Målningarna utformade för de olika rummen är lite annorlunda och är indelade i barnrum, kök och badrum samt vardagsrum och hall och sömn.

- Barn färg anpassas till barnens sovrum omild behandling och har några extra omsorg för de minsta i huset, i form av minimal lukt och inga skadliga ångor, och rekommenderas av Svenska Astma OCH Allergi Förbundet, medan kök och badrum måla extra robust, med en extra vattentät och tvättbar yta och tillagda ytbeläggningar ", säger Bull-Gustavsen.

Eftersom färger är avsedda för allroundanvändning, behöver du inte en annan typ av färg till lister i rummet, men serien ingår också ett par ytterligare produkter för dem som önskar det. Förutom de tre målningarna som är avsedda för olika rum finns en separat takfärg och en separat färg för panel, dörr och fönster, speciellt gjord för varje syfte.

Easy renovering

Butinox Interiören är angelägna om att visa hur enkelt renovering och ombyggnad kan vara, och har nyligen lanserat både blogg, Pinterest- och Instagram-konto med tips.

- Här kan du hålla dig uppdaterad på de inre och färgtrender och ge tips till små grepp om hur de själva kan skapa enkla renovering av hemmet, säger Jenny Bull Gustavsen på Butinox Inredning.

ADVERT

Mest populära