All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Mal hus på halva tiden

Hus målning har ofta varit en lång och mödosam process, men med nya verktyg kan göra jobbet på halva tiden.

Malekost är det verktyg som de flesta använder när man målar huset. Vissa har försökt rulla, men de alternativ som har sålts har inte varit särskilt lämpliga för yttre färg.

Nu har en ny produkt kommit fram. En rulle för yttre färg.

Används i kombination med en borste med vinklat ergonomiskt utformat grepp och en förlängningsaxel, kan den tid som spenderas på manliga arbetet minskas betydligt.

Hemligheten

Den nya utomhusrullen, som har testats på flera olika färg- och färgtyper, har visat sig vara mycket lämplig. En del av hemligheten är att fiberlacken är speciellt utformad för att absorbera färgen bättre. Hela 28 procent för vattenbaserad färg, medan siffran är 25 procent för oljemålning.

Det faktum att valsen är bara sju centimeter bred gör det lätt att måla både på och mellan panelkorten. De nya penslarna absorberar också bättre, men det är användningen av förlängningsaxlar som bidrar starkt till att förenkla arbetsprocessen.

Läs också:

Välj miljövänliga tak

Har du hört talas om formade tak och sedumtak? Tack är definitivt inte en gång vad det var. Här är några av höstens mest miljövänliga tak just nu.

Förflyttningarna rör sig snabbare och ökar intervallet. På det sättet spenderar du mindre tid på att flytta måttrappor och stiga, och tyngdpunkten kan placeras på lacken själv.

- Borstens design hjälper till att komma till de hårdaste ställena även på marken med förlängningsaxeln. Det hjälper också som sparar dina handleder när du arbetar ", betonade Brekkan.

Spar kropp och pengar I stället för att bara använda dina armar och axlar när du målar, hjälper axeln till användning av hela överkroppen.

på detta sätt ett mindre benägna att överanvändning skador. ett faktum som talar för att man bör använda förlänger axel antingen stående på en stege eller på marken. det gäller bara att gå några steg ut från väggen. Då får den mest effektiva rörelsen.

- en komplett uppsättning av utrustning med förlängningsaxeln uppgår till 450 miljoner När du vet att målning av ett hus tar minst 40 timmar, och detta kan reduceras till 20 timmar, så det finns en blygsam investering tagande också hänsyn till att.. en målare tar tiotusentals att måla ett hus och du har en solid timlön för att göra jobbet själv.

med den nya Outdoor roller, utbudet är helt annorlunda. man kan stå på samma ställe och måla en stor del av väggen. Rullens bredd gör det också att du kommer mellan övre och nedre extremiteterna.

Läs också:

Hur bli av med svampar och alger

Svamp och alger kan skada träet i ditt hem.Så här blir du av med problemet.

10 Råd för utomhusmåleri

Tvätta huset med en kraftfack innan du målar, använd lämplig tvätt.
  • Ta bort lös färgrester med stålborste och skrapa.
  • Applicera primer på obehandlat trä. Stiftelsen är tunn, så använd en primerborste.
  • Täck de ställen där du inte vill ha målar öl. Använd plast och tejp.
  • Välj kvalitetsrullar och pennor.
  • Var försiktig med att måla ändväggen och applicera borste på övergången mellan de övre och nedre böjningarna.
  • Använd förlängningsaxlar även om du är på marknivå.
  • Har alltid fyllmedel till hands.
  • Se till att stegen står fast och alltid ha en handfri så att du kan hålla fast.
  • Ta inte mer än tre liter färg på stegen.

ADVERT

Mest populära