All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Färg och tapet utan tillsats

Kombinationen av en platta med färdig yta och tapetserade rum, kan låta omöjligt ut. Men glöm inte! Walls4You-produkten, som har funnits på marknaden under några år, är en högkvalitativ spånplatta för vägg, med färdig fiberkvalitet av högsta kvalitet. Panelerna finns i tre samlingar: Trend, Classic och Basic, med många olika tapetdesign för båda fonderna väggar, klassiska ränder, enfärgade tapeter och diskret dekorer. Inredningen kan blandas och matchas för att skapa personliga interiörer. Trendsamlingen innehåller populära drivmönster, metallband och den rustika nyheten Wine Box, och en betongliknande tapet finns i Classic-kollektionen.

Walls4You är 12 mm tjock och delas in i en låsprofil som ger osynliga fogar. Plattorna är monterade direkt på sternen och fästs i låsprofilen utan lim. Fästningen av fogen är inte synlig efter montering, och ytan ser ut som om den tapades på vanligt sätt efter att substratet hade avfyras och borstats. Top och botten fästen är täckta av tak och golvplattor.

Levereras för Paint

Måla en ny vägg utan att behöva glittra.

En variation av detta är Walls2Paint, där skivan levereras färdig för målning - utan att det behövs mousserande och borstning. På fabriken limes en jordad plåt över spånskivan. Det är utmärkt för att applicera färg eller tapeter till önskad färg. Denna produkt är för dig som vill välja färg eller tapeter från ett större utbud, men som inte gillar att borsta och slipa lederna. Montering är densamma som de färdiga tapetserade plattor men med användning av lim i fogen liksom spikar, skruvar eller häftklamrar.

Använda fototapet som samlingspunkt i ett rum är också möjligt för dem som inte vill glittra, borste och tapeter väggen. Det finns tryckta skivor, med olika motiv som kan användas som plånbok. Med bra bildkvalitet och samma enkla montering som de andra arkmaterialen för färdiga väggar är det här en produkt för den om du vill ha en vägg lite utanför A4.

Uniform och profilerad

Gratis färgval med oöverträffad mdf-panel i skivformat.

I det stora utbudet av färger, även med tillägg av nuvarande trendfärger, finns det alltid de som vill ha något annat. Möjligheterna är när två: boken i förväg målade ark i en speciell färg, flera tillverkare erbjuder denna möjlighet, eller så kan du montera en omålad, profilerad panel platta.

Obehandlade paneler är lämpliga för alla typer av bostadsområden. Det är ett lika stabilt och krympfritt material som de fabriksmålade tallrikarna, och behöver bara två beläggningar av färg för att uppnå önskat resultat. Inte-och fjädersystemet är speciellt utformat för att skapa ett bra resultat, eftersom naglar är gömda.Du är fri att välja färg, och har fortfarande inte mousserande och pussande av väggen. Obehandlade panelpaneler finns i både 11 och 6 mm tjocklek för installation direkt på stalkar eller över gamla plattväggar.

ADVERT

Mest populära