All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

"PAL" tänder sexuellt bilar

Blood buzzes. Pulssteg. Du vänder dem runt på gatan. Femininkurvor, upphetsade rörelser. De sexuella referenserna i fordonsindustrin är många. De flesta av oss har vid något tillfälle uttryckt något som "Ferrarian är lika sexig som (fyll i supermodell / skådespelare här)".

Men vad känner vi verkligen? Är vi glada av bilar? Ja, jag menar. Vi odlar objekt som appellerar till oss visuellt, och ofta behandlar vi dem som om de hade känslor och tankar. Men var är gränsen mellan objektdyrkning och sexuell spänning? Måste vi omdefiniera innebörden av vårt eget namn - autofil?

- Jag hoppas du förstår varför jag vill vara anonym, säger Pål.

betonade Den medelålders mannen att han inte är generad av fetisch, eller snarare disposition, eftersom han nu kommer att dela med AUTOFIL läsare. Men för arbete och familjens skull väljer han att använda ett alias när han delar sin historia med oss.

- Jag inser att folk tycker att det är trevligt vem inte skulle? Jag var tvungen att ta många rundor med mig själv när jag upptäckte den här sidan.

Paul har blivit sexuellt attraherad av bilar sedan han var 16-17 år och har hittat ett sätt att leva ut önskemål bredvid en annars normalt liv.

- Första gången var när jag hade ett sommarjobb som livräddare på 70-talet. Det var lite att göra och jag gick en promenad på parkeringsplatsen. Det var en grön Ascona. Det var lite konstigt när jag tittade på det. Plötsligt fick jag ett intryck - jag skulle sätta mig på den heta huven. Strax efter det gjorde jag tändning. Efteråt hade jag rätt ut i vattnet och "kyla ner" ...

Värmefläktar och ljuddämpare

Trots att den första erfarenheten ägde rum i mitten av tonåren, anser han att de speciella känslor för bilar dök upp tidigt i barndomen.

- När jag var liten pojke brukade vi hänga ut på bilar på vintern. Detta var före vägsaltningstiden, hällning och speglad is var ganska vanligt. Bilarna körde därför tystare och vi hängde oss på. Utmärkt Fun! Men något triggar mig som jag nu kan känna igen.

Att vara sexuellt upphetsad med bil är inte ett okänt fenomen. Många människor runt om i världen har stått upp och berättat om deras nära relation med icke-levande föremål. Bilar går igen, men även byggnader och skrivbord kan ge människor full tändning. En av de mest kända exemplen på modern tid, den svenska Eija-Ritta Eklöf Berliner-Mauer, en dam som gifte sig med Berlinmuren sommaren 1979.Hon är självutnämnd objekt-sexuell, och särskilt på väggar och staket. Andra använder termen "meka-sexual" för att beskriva deras relation med mekaniska skapelser. Men hur gör du det med en bil?

- Personligen föredrar jag att ligga på en varm pansar, helst när motorn är igång, säger Pål. - Det kan också vara en bra bil. Och så har avgasröret sina uppenbara fördelar, tillägger han.

Han berättar om andra likasinnade människor som slår på ljudet av en startmotor utan att motorn tänds. Andra har möjlighet till girstenger. Och som i 1996-filmen "Crash" med Holly Hunter i huvudrollen finns det också de som slår på bilsvårigheter och olyckor. Det har inget att spara.

Foto: Stein Inge Stølen Visa mer

Körning av Toyota Prius

- Vad sägs om bilintresse, har du haft sexuella känslor för bilar?

- Jag är inte särskilt intresserad av bilar för att vara ärlig. Jag är mycket förtjust i körning och kan ägna mycket tid på att studera bildesign. Men annars har jag inte den stora passionen för bilar.

- Har du en favoritbil?

- Old Volvo. Jag har varma känslor för 142, och Amazon är underbart sexigt. BMW av en lite äldre tappning med den vackra torgdesignen är också tröghet. Gamla amerikaner är också en riktig uppgift. Jag träffade faktiskt mer likasinnade personer på PowerMeet i Sverige. Där gick jag och var liten hela helgen! Jag försökte stanna kvar på min matta, men det fanns några bilpannor som jag bara var tvungen att lägga på. Annars blir det inte samma när bilarna är nyare än 80-90-talen. Den goda gamla avgasluckan försvann också med katalysatorn.

Privat kör 52-åringen i en Toyota Prius. Verktygsvagnen fungerar bara och hålls utanför könet.

- Jag försökte göra det med Prius en gång, men det fungerade inte. Avgasröret är dolt och huven är brant. Jag går bara av. Och då är det en saber usexy bil i anledning.

- Hur många motoriserade sexpartners har du haft?

- Jag har bara ägt två bilar som fungerade som sexpartner. En var en Renault 5, det var bilen jag upptäckte avgasröret på. Jag hade också en äldre Polo, som hade en härlig rustning. Annars besöker jag likasinnigt runt om i Europa, och sedan försöker jag lite annorlunda. Min bästa erfarenhet kommer från ett besök till en holländsk vän. Där fick jag kvalitetstid med en Peugeot 504 från 70-talet.

- Men vad är den värsta erfarenheten?

- Jag hade en riktig nedgång med en japansk med en katalysator. Märke och modell Jag kommer inte ihåg en gång, men det var totalt skivbomber. Fick inte tändning alls.

Foto: Stein Inge Stølen Visa mer

Öppna med flickvän

- Har du någonsin upptäckts?

- Hej han. Det var en natt för några år sedan, efter alltför många kjolar på staden. Jag gick till en korsning och satt på huven på några bilar som körde. De tyckte att det var bara trevliga saker som hade kul, men jag var väldigt exalterad.Jag har gjort det nu. Annars har jag aldrig upptäckts.

- Du har en sambo. Vad var reaktionen när du sa om dessa sidor?

- Vi har varit tillsammans i 25 år i år. Det är självklart att något sådant inte kan hållas gömt länge, men det tog många år innan jag vågade säga det. Men när katten var ute av väskan fick jag en överraskande positiv feedback. Flickvännen hade insett att det var något, men inte exakt vad det var. Nu får jag en fullständig förståelse för behoven och kan leva ut alla mina sidor.

- Får du att detta är en fetisch eller ett ben?

- Det här är något mer än en fetisch. Jag känner mig som en man med två separata läggningar, som jag inte blandar något speciellt med. Det finns också heterosexuella, gay och bifile människor av båda könen som slår på bilar. Hittills har jag inte sett något mönster, säger Pål.

När han gradvis började förstå sin egen undervisning började han leta efter information om ämnet. Internet har varit en stor hjälp, och han är nu i kontakt med många likasinnade människor.

- Det var helt underbart att upptäcka att jag inte var ensam! Nu pratar jag med en kille i Prag varje söndag. Vi delar erfarenheter och är goda vänner.

Sexolog: - Inte en legend

- Jag har inte hört talas om det här förut, säger Gros Isachsen, könsautologen.

Men hon betonar att många kan lockas till föremål på grund av starka erfarenheter i barndomen och puberteten.

- Visningar som spelar på flera sinnen tenderar att konsolidera sig.

Hon säger vidare att det är ganska vanligt med fetischer som lever sitt eget liv utan störningar i sexlivet annars.

- Det är ganska individuellt vad som fungerar. För vissa kan det helt enkelt vara för mycket om man blandar en stark fetisch till ett sexliv, därför väljer någon att ha två separata sexliv.

- Vill du definiera detta som din egen legend?

- Nej, det tror jag inte. Som sagt kan en fetisch vara så stark att den kan dominera ett sexliv och i många fall fungera som en enda attraktion. Så tekniskt skulle jag kalla detta en fetisch. Men definitionen är inte lika viktig så länge man är nöjd med det, avslutar hon.

Vad tycker du om Pål fetisj / legning? Diskutera i kommentarfältet nedan!

ADVERT

Mest populära