All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Uteplats av sex kvadrat

Tänk praktiskt taget

  • Välj en flexibel soffa som du kan komplettera med extra delar eller ett hörn efteråt. Jag köpte en soffa som är lätt att hålla ren, vilket är lite modern och samtidigt flexibel. Om jag behöver det, kan jag komplettera med en extra del eller ett hörn efteråt. Att suga upp soffan med extra kuddar och filtar gör bruset. Och sedan finns det utrymme för lagring nedanför. Jag skulle definitivt ha en soffa / vardagsrum än ett matbord, eftersom utrymmet inte tillåter båda. Det går bra att äta vid bordet och sedan ligga bara tillbaka för en cowboy-funktion i solnedgången.
  • Varierar storleken på de saker du omger dig på balkongen. Jag gillar den stora betonggrytan och tycker att det är bäst om det inte bara är små föremål, men lite olika storlekar saker.
  • Om du vill skärmutrymmet från vy på ett coolt sätt kan du använda ett rullningshjul på rullningen. Balkongdesignen jag trodde att hon inte var den mest spännande. Det var därför jag var glad när jag hittade en pilgrimsfärd på rulle. Jag sa det i två och fäst det med trådtråd både upp och ner.
  • Tolix stolarna kan stå ut i vinden och de kan också staplas.

Hyttens humör

  • Taklampor gör det mysigt och atmosfäriskt - sommar och vinter! Med lite grönt runt upphängningen blir strängarna inte så framträdande. Jag har klippt artificiella bladgrenar från Panduro Hobby runt axlarna för att göra den mer frodig.
  • Betongbordet är motståndskraftigt mot regn och är mycket hållbart. Eftersom betong är ett poröst material kommer det att finnas några fläckar på bordplattan, men jag tror att det bara gör det vackrare.

ANMÄRK EN LITT LAGRING: Lämpliga metallkorgar under soffan, NOK 229 per styck. st. , Kremmerhuset. I lådan till vänster finns en indisk vintagefilm, kr 1350, Bon Dep. I rutan till höger finns en vintage kelim filt, kr 2499, och neonljus, kr 25 pr. st. allt från Bolina. Foto: Foto: Dreyer Hensley

Tillsätt lite extra

  • En vacker kransar eller en fin skulpturala element, kan göra din uteplats till något utöver det vanliga. Jag har hängt lite grafiskt fågelhus från taket. och tog ut en rav i plast ute ute. När det blåser, hör jag det skräp från skalen i djungeln.

Läs också:

Kaffet smakar illa om du fyller percolator sådan

extra säte: avföring köps på en loppmarknad, men kommer ursprungligen från Tine K Home. Det är lätt att sitta under bordet när det inte används. Baboushkaduk i porslin, från qubus. cz, kopp med grafisk motiv, kr 199, bolina. Foto: Foto: Dreyer Hensley

fullvuxen hinder i ett par timmar

Här är Norge drömhus i 2013

Gör det, du aldrig måste städa

humör: Lampor i höjd, vilket skapar stämning både dag och kvällar. På Birgitta finns det små långsträckta keramiska vaser i taket, köpt på Stiltje i Grebbestad, Sverige.Hon har klippt artificiella bladgrenar från Panduro Hobby runt den sträng som vaserna hänger i. Geometrisk fågelhus med rosa sträng, kr 879, Hay. Foto: PHOTO: Dreyer Hensley

Röra av röra? Rengör!

BLIKKFANG: Plastens fågel stannar på balkongen under sommarmånaderna. Foto: PHOTO: Dreyer Hensley

EXOTIC: En skalgolv är dekorativ och skickar dig till en riktigt varm sommar. Det här är från Kremmerhuset och kostar NOK 599. Foto: Dreyer Hensley

MED ALLA GRÖN: Stylisten Birgitta Roald inredde sin balkong till en praktisk oas. Foto: PHOTO: Dreyer Hensley

ADVERT

Mest populära