All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Utekök i alla prisklasser

Allt sedan sommaren, och grillkvällar bara blir mer, vara en glad trött på att bära saker i och ut mellan kök och grill.

Det ska aldrig vara på rätt ställe, och äntligen finns det mer gräs i köket än på gräsmattan. Med ett utekök har du allt på samma ställe, och du kan laga, grilla och servera utomhus.

Det är självklart möjligt att själv bygga ett utomhuskök, men för dem som inte har tid eller intresse finns det många bra alternativ.

Vi har forskat på marknaden och fann några olika varianter i olika stilar och prisklasser, och du borde kunna hitta en som passar dig!

Easy utekök från Ikea: Äpplarö / Klasen kolgrill med vagnar,

1700. £ Tillverkad av akacia trä och stål.

Läs också:

Varmvatten i utomhuskök - enkelt och snabbt

Gör utekök komplett med varmt rinnande vatten som lätt kan montera själv.

Detta rostfria kök kallas Basic Water, tillverkat av Outstanding. Integrerad diskbänk med mixer. Såld på Spacenteret. nej för 12.219 kr.

Avalon kök kök från Landmann för den seriösa utomhuskocken,

NOK 28 250 på Maxbo. Gasgrill med många brännare, grill, grill med motor, belysning, kylskåp, kylfläns och arbetsbänk.

Läs också:

10 snygga projekt som omvandlar trädgården

Ingenting är bättre än att spendera sommaren för att fixa i trädgården. Vi visar dig 10 små och stora projekt som kommer att förändra din trädgård.

utanför kök Boston Sundance innehåller Angus grill med fyra brännare, infraröda brännaren, spett spotta, någon dörr / låda kombination och kylskåp med rostfritt front. Tillbehör som stereo och paraply kan väljas. Pris 78 500 kronor.

Artikeln uppdaterades i april 2015.

ADVERT

Mest populära