All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

På en promenad med nap

Årets mall i Milano öppnade igår, anses vara världens viktigaste plats för interiörtrender, tillverkare och trendexperter.

Mycket här uppstår mycket spännande design.

Utställningen är viktig för unga norska talanger och Salon Satelitte är den exklusiva platsen för odefinerade, ofta unga designers som visar sina produkter (vanligtvis prototyper).

Här visar nu den berömda norska designer Siren Elise Wilhelmsen (28) sin senaste innovation: En mobilstol som använder trädet som ryggstöd.

DREAM OCH NÖJD: Det är inte så att du hittar en torr och bekväm plats, så det kan vara trevligt att ta med ditt eget säte med ryggstödet tillbaka. Foto: FOTO: Siren Elise Wilhelmsen

Strukturen gör det möjligt att rulla sitsen ihop i en riktning, medan den i den andra sträcker sig och bildar en stabil sittyta. Allt du behöver är ett träd för att linda det runt, och spetsen vrider bagagerummet i ryggstödet.

- Min motivation var att hitta nya sätt och platser att sitta på, säger siren Elise Wilhelmsen att klicka. nr. Oavsett om det är i din egen trädgård, i skogen eller i en park, kan det vara bra att sitta ner för att ta sig i omgivningen, vila eller ta en paus.

SAMMANFATTNING: Sätet sätter sig i en norsk tradition med hög funktionalitet och blygsam materialanvändning, säger informationschef Knut Skoe i möbelrådet. Foto: PHOTO: Siren Elise Wilhelmsen

- Men det är inte ett faktum att du hittar en torr och bekväm plats, så det är trevligt att ta med sig sitt eget säte, fortsätter hon.

Genial Chair

- Det är fantastiskt. Det kommer att äta , förklarar informationschef Knut Skoe i möbelrådet när han ser bilderna.

- Att den är hopfällbar gör den perfekt för skogsvandringar, tillägger han.

Han tror att sätet är en del av en norsk tradition med hög funktionalitet och blygsam materialanvändning.

Han ignorerar inte det faktum att det också kan slå internationellt trots att européer inte är lika turgala som norrmän. Men det är också känt tre i parker.

Först, inte Wilhelmsens design för första gången har skapat uppmärksamhet. Hennes sticksklocka fick stor uppmärksamhet när den lanserades.

POSITION: Siren Elise Wilhelmsen (28) visar sin bärbara stol på Milanos mässa. Foto: PHOTO: Morten Nilsson

Fler talanger

Flera unga lovande designers presenterar prototyper i Milano.

Designarna Daniel Rybakken och Andreas Engesvik har gjort Light Tray tillsammans.

LYSBRETT: Designarna Daniel Rybakken och Andreas Engesvik har skapat Light Tray i Milano. En fristående ljuskälla som är handblåst färgat glas. Foto: PHOTO: Kalle Sanner / Daniel Rybakken

En fristående ljuskälla i handblåst färgat glas.

- De påminner mig lite om transistorrør de hade i den gamla radioapparater. Jag gillade det här väldigt bra. De ger också ett bra ljus, säger informationschef Knut Skoe. Den skulpturala kvaliteten är också värt att lyfta fram, avslutar han.

Läs också:

Rester från en gammal arbetarbostads drömde stuga

Här är de coolaste interiörbilder

Häll matolja i avloppet

Resident om vattentorn för bostäder

ADVERT

Mest populära