All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Vår! Tid för att experimentera

Bli inte förvånad över att våren äntligen är över. Föreställ dig vad du vill plantera och vad kommer att blomma i din gård i sommar.

Stauder hör till några av de mest praktiska blommorna du kan ha. De kommer tillbaka som trofasta följeslagare från år till år.

Det är också underbart att "säsong" trädgården med något extra. Trenden för detta år är att vi följer årstiderna och njut av ögonblicket genom att använda de vackraste plantorna under säsongen. Som det är välkänt är det bra för vårt nöje att omge växter och vara nära naturen.

Längden som är bättre är fortfarande mer fokuserad än tidigare.

Samtidigt som vi blir friskare både fysiskt och mentalt genom att beröra blommor, uppmuntrar årets hottentrain oss att experimentera mer än tidigare.

Att leka med stauder är ett långsiktigt projekt. Å andra sidan är det allt mer tacksamt för årstidens årliga växter. Fördelen med dem är att om de inte var riktigt som vi tänkte, startade vi en ny runda nästa sommar med nya växtkombinationer.

Läs också:

Smart källsortering

Den första tanken som slår många på som kommer att börja skalas kanske inte "får jag det?" Men "Finns det utrymme i köket?".

Efter en lång vinter är det inget som känns lika ljust som det första spadetaket i trädgården eller när du lägger ut blommiga grytor med årets första stammar.

Men det här är bara början. Snart kommer det att gro i bäddarna också.

ADVERT

Mest populära