All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Oslos vackraste bostad just nu?

När bostadsfastigheter är märkt "High Range", då kan du säkert anta att det första bostadslån du lyckats gråta själv till banken inte bra .

Och i det här fallet har du självklart rätt: Prisförmånen är 60 miljoner kronor, en summa som vi inte ens monopoliserar våra pengar.

Är bostadspriserna för höga? Norges Bank tror på ytterligare prisfall

Så vad får du?

Efter top Bechs populära TV-serien, har det nästan gått inflation i ord manorial i landets agenter, oavsett om de är attraktiva eller oattraktiva föremål till hands.

Här kan Nordvik & Partners luta sig tillbaka i den meningen att de har orden på plats, eftersom det här är så gott.

De 776 kvadratmeter du kan skryta om, befinner sig i en helt renoverad tegelbyggnaden där Andreas Thorkildsen säkert skulle beskrivas som en spjutkast från Frogner Park.

Alla bilder: Fax kopia från Finn. com

Att gå på visning rekommenderar vi dock att du noterar mobiltelefon antalet mäklare på plats, det är ganska lite pinsamt om du använder en av de 11 badrum och oförmögen att finna sin väg ut igen. Hemmet har också åtta eldstäder, vattenburna värme och egen ramtillstånd för att göra underjordiska garage. Det sista är mycket bekvämt, för om du köper den här egenskapen behöver du också en parkeringsplats som är i stil.

Hela annonsen ligger på Finn. nej vid skrivandet och du hittar den här.

Så här kommer du att älska den här egenskapen, som du NOT hittar på Finn. nej ...

Dyraste bostäder?

60 miljoner är styva, och det finns inte många hem i Norge som kan visa en sådan prislapp. I maj för två år sedan blomstrade marknaden och en Finn Sandmælts karaktärsgigant på Nesøya i Asker såldes för något som på E24. Nej beskrivs som "nära prissättning". Detta förslag var då 31 miljoner för huset på 730 kvm. Samma år såldes Bærums "Frognerseter" för 32,5 miljoner rapporter samma webbplats. Huset på Lysaker har en lång strandlinje och två stora trähus.

Munkebakken kostar mest

Detta är dock för småsummer att räkna om vi jämför med kontroversiella och omtalade Munkebakken i Bærum. Bostads anläggningen är kopplad till tidningen titlar som "Munkebakken blir premiärminister bostad", "kommer att flytta Bondevik Munkebakken", "Settlement Munkebakken" och "Munkebakken kära". Senaste titeln från den lokala tidningen Budstikka mars 2008, med hänvisning till att egendom var den dyraste sålde fastigheten under 2007. Investor Arne Fredly köpte då 829 kvadratmeter hus för 200 miljoner från Kjell Inge Røkke. (Enligt nättidning bör samma Fredly har köpt samma fastighet från Einar Nagell- Erichssen för 90 miljoner år 2003.)

Munkebakken skyddades tillfälligt av Riksantikvaren i mars förra året.

ADVERT

Mest populära