All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Neon- och naturdekorationer

Slutligen kan vi skriva december på kalendern och den söta adventen kan börja. Omkring landet dekorerar och dekorerar hemma, nostalgiska stjärnor hänger upp, spett och hemlagad plantskola dekoration presenteras stolt och vi slår på mer ljus än någonsin tidigare under året.

För vissa betyder denna tidstradition, och samma inbjudan återkallas år efter år, medan för andra glädjen förändras, och många söker både bloggar och webbplatser efter spännande och ny inspiration för interiör och årets framsteg.

Ta en titt på förtalet om dessa kända interiörbloggar - och inspirera dig att ge årets äventyrliga inredning en riktig makeover!

1. Candy for the Eye

Ida Sussanne Collier är damen bakom bloggen Candy for the Eyes, och driver även nätbutiken med samma namn. Berömd för sin glada stil och kärlek för sockerkak, saknar det någon stil eller färg när Ida pryder advent antingen.

Detta säger bloggaren om årets utsmyckning:

- Jag gillar att göra saker av vad jag har, och jag är orolig att det jag gör inte kommer att bli för "perfekt". För mig är det viktigt att juldekorationerna ser lite barnsliga ut. Jag gillar det lekuttrycket! Här i lägenheten dekorerar vi med turkos, rosa och silver.

Gamla burkar blir en vacker barndomspotterare, medan en mini-tenter i ett stort norge glas är en vacker blickfångare.

Julevimpel gör Ida av wellpapp, sträng och julgran skuren ut ur en gammal bok.

- En perfekt aktivitet för en julverkstad där barnen kommer att delta, förklarar Collier.

- Som vuxen kan du klippa och rensa allt, medan barnen kan limma och fästa slangen som de vill.

Dessutom packar bloggen gärna tomma rutor som bara får prydas.

- Dekorera gåvorna med stjärnor och tejp för ett lekfullt uttryck.

TIL PYNT: Förpackningslådor och lådor och ligg för marknadsföring. Foto: FOTO: Ida Sussanne Collier / Sukkertoertoforoyet. blogspot. com

LYCKLIGA FÄRGOR: Ida Sussannes hem har adventstider en touch av både rosa och turkos. Foto: FOTO: Ida Sussanne Collier / Sukkertoertoforoyet. blogspot. com

2. Signe Pling

Signe Ringstad skriver den underbara och populära inredningen Signe Pling, där hon delar inspirerande detaljer från hemmet på Sortland i Vesterålen i Lofoten. Ljus och lila är fasta element när Signe pryder advent.

- I år har jag jobbat med dekoration i klassisk lila, grå och svart, förklarar bloggen.

- Den passar alla vita i vårt hem.

Lysslynger är en favorit.

- Många ljus ett måste här upp norrut i mörkret, och det finns bilder av allt från bildlistor till adventskalendern i vårt hem. Svibler och andra blommor ingår också, men den första julstjärnan har ännu inte gått i uppfyllelse.Men snart!

3. Högtryck

LJUS PÅ MÖRKTID: För Signe som bor långt norrut i Vesterålen är dekorationsljus en av de vackraste när det gäller jul. Foto: PHOTO: Signe / signepling. com /

Trine Livik Haugen skriver bloggen High Pressure, där hon inspirerar tusentals bloggare med interiör droppar från sitt hem varje dag. Detta säger Haugen om årets äventyrliga dekoration:

Gå för guld i inredningen!

- Jag har just börjat komma en liten bit, så ofta som jag får. En stor vas av lädergrenar har fått både vita pappersstjärnor, jag har vikit mig själv och svarta stjärnor i läder. Stjärnor passar så bra för både advent, men även vintern i allmänhet tror jag.

Bloggen förklarar att hon under de senaste åren har använt kubbelysning som ett äventyrligt ljus men hon fokuserar på en ny variant i år.

- Ett kalenderljus har vikts ihop med ett lerkvart i en liten vit vas och en liten annorlunda dekoration som kottar och lilla vita pärlor. Här har också en sådan pappersstack ägt rum. Ett sådant kalenderljus gör det lättare för barnen att hålla reda på hur många dagar det är till jul, det är julafton, både små och stora och väntar på.

Svibler är en annan favorit.

- Svibler tillhör advent och dessa kan planteras i både vaser, små blomkrukor och koppar. Vardagslys är också viktiga på mörka vinterkvällar, och i år har jag gått till köp av de fina Kähler Avvento ljusstakarna. Jag gillar de grå färgerna och deras enkla stil.

4. An-Magritt

An-Magritt Moen är damen bakom den vackra interiörbloggen med samma namn. Här är den äventyrliga inredningen bäst i naturliga toner.

NATUR: I högtrycksvärlden tas naturen in när advent närmar sig. Foto: PHOTO: Trine Livik Haugen / hoytrykk. blogspot. com

- I år dekorerar jag med naturliga material; grenar, kottar och några mossor. Jordfärgerna, bruna, svarta, koppar och vita går igen.

Hur man får kvarterets hippaste kök

Nisserødt du hittar inte mycket av bloggen.

- I mina tankar är det lite röd eller lila, jag behöver inte det för att komma i humör, jag får lika mycket julstämning av naturliga färger.

Hur man gör bloggen till årets äventyrliga utsmyckning:

- Jag har klippt ut läderstjärnor, kastat i en haka och hängt på grenar som jag har upptäckt. Enkel, billig och atmosfärisk. Dessutom dekorerar jag med en liten gran eller tall jag har rottat upp. Detta ligger i en stor vas i fönsterbrädan. Det är inte längre nödvändigt. En stor mörkgrå pappersficka hänger på köksväggen. Jag är ett fan av att göra atmosfär med enkla element, använda naturen runt mig och använda det jag redan har i huset. Det kostar inte mycket att komma till.

5. Kasparas Regnbue

Inger Lill Skagen är damen bakom den färgglada och retroinspirerade bloggen Kasparas Regnbue. I enlighet med sin kärlek till retro tycker Inger Lill om en blandning av gammal, ny och hemlagad även i dessa tillkom och jultider.

- Vi har köpt en gammal julgran i en mataffär, en gammal vit kyrka och en bok. I år har vi en ny persika-färgad stjärna i fönstret i matsalen.

STAR DRIVE: An-Magritts hem är stjärnorna och de naturliga tonerna som finns i den söta adventen. Foto: PHOTO: An-Magritt Moen / anmagritt. nej

Att färgerna ska vara traditionella på årstid tar inte bloggen så försiktigt.

De 11 bästa inredningsbloggarna

- Jag tänker inte nödvändigtvis på färganvändning men väljer vad jag tycker om och det glider in i huset förresten. Mycket annat interiör rensas under advent och jul så att rummen inte verkar vara överbelastade.

Många juldekorationer i detta hem görs av dig själv.

- Jag gillar att plocka upp kvistar för att hänga på gamla julbollar eller prydnadsväxter som tapetträd eller träd av wellpapp, förklarar Skagen.

- Jag jagar också efter granar, eftersom kvistarna med kottar är så bra.

Julbollar kan lika väl klä på en maträtt som att hänga på trädet.

- Barnen och jag gör alla julkort själva och några vi hänger på att dekorera också. Naturligtvis tar vi hand om alla barnen har gjort i skolan, det finns alltid något speciellt med barnens dekorationer. Dessutom är många julkorgar gjorda. Jag gillar att låta gamla traditioner leva men klä dem i ny kostym. De flätade julkorgarna är gjorda av tapeter i färg naken samt tidningspapper.

6. Stylizimo

Interior Designer och Superblogger Nina Holst skriver bloggen Stylizimo, som läses dagligen av tusentals inrikesälskare. Detta förklarar hon om årets äventyrliga dekoration i världen:

- Julen har börjat smyga in i vardagsrummet med ljus och julblommor. Färgpaletten är neutral och monokrom, men kommer så småningom att kryddat med lite koppar och guld.

Naturligtvis hör julblommor också.

FARE TID: Vid Kasparas Regnbue behöver adventstid inte vara liten. Foto: PHOTO: Inger Lill Skagen / kasparasregnbue. blogspot. com

THE HOME: Inger Lill gillar att klara sig med barnen - det blir alltid en prioritet när hemmet ska dekoreras. Foto: PHOTO: Inger Lill Skagen / kasparasregnbue. blogspot. dvs /

- Svibler och Amaryllis är favoriter i adventstid och är en stor del av både advent och juldekorationer här hemma.

KALENDER: Nina Holst visar hur enkelt och gott det kan göras. Foto: PHOTO: Nina Holst / blogg. Stylizimo. com

Läsarna av bloggen vet att Nina älskar att sitta i DIY-projekt, och gör stora inredningsdetaljer även när hon lyckligtvis delar med läsarna. Årets adventskalender är inget undantag.

- Adventkalender gjord av en målade MDF-platta, klister och clips. Varje nypa är dekorerad med dekorativt tvättband, och en övre del av papperet är fastsatt på toppen.

7. Kronprinsessor

Maj Helen Kro är bloggare för fantastiska bilder och vacker inredning på bloggen Kronprinsessan. Här hittar du bra barnrum, inspirerande DIY-projekt och mycket insikt i bloggens hem i Västra Norge.

Färgrikt är nyckelordet hemma med den här familjen - även i adventstid.

- I år är neonrosa advent och jul på Kronprinsessan, förklarar bloggen.

- Kanske något okonventionellt, men jag tror att det blir bra. Tillsammans med svart, grått och guld är det gott med en färg som ger energi och gnistrar.

med naturen och RO: Hemma med Nina är den naturliga toner, ljus och blommor som kommer att råda under advent. Foto: PHOTO: Nina Holst / blogg. Stylizimo. com /

Ljus är en viktig del av väntan.

Så lätt att förnya din inredning

- Trogen tradition har vi även detta år lampor som räknar ner dagarna fram till juli Det är alltid platsen för både små och stora. Vi tänder det när vi äter middag, så att ljuset alltid står på köksbordet. Adventsstake hör också till, och i år har jag turen att ha fått det stora Cube Stake-huset.

Med tre unga flickor i huset är det självklart att Advent kalendrar är en viktig del av advent.

- Med tre små tjejer är det kul med en paketkalender, förklarar Kro.

- Jag genomför paketet med användbara saker och aktiviteter vi ska göra tillsammans. I år finns det guldpapper, klistermärken, klistermärken "prickar" och neongarn som gäller. Som alltid hänger paketen mellan sprinklesna i våra trappor.

Annars kommer bloggen inte att få nog med kottar, nötter, stjärnor och amaryllis.

- Dessa är advent för mig.

Läs också:

Här är de internationella inredningsbloggar

Här hittar du de härliga interiörbilder

Här är Norges bästa interiör blogg

Kolla inre blogg bra hem

NEON: Nej, advent dekorationer behöver inte vara lila Neonrosa är faktiskt fantastisk! Foto: FOTO: Maj Helen Kro / Kronprinsessor. blogspot. com

GULL OG ROSA: Kronprinsessornas hem har advent av tal. Foto: FOTO: Maj Helen Kro / Kronprinsessor. blogspot. com

ADVERT

Mest populära