All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Optimism återspeglas i färgerna

Runt om i världen påverkat landet efter den ekonomiska recessionen. Trots det - eller kanske tack vare det - växer optimismen och det framtida förtroendet på våra breddgrader.

- Vi måste säga ja. För entusiasm, för nöje och nöje, säger Lone Kisbye i Flügger.

Leverantören av målar- och tapeter är verksam på många marknader i Europa, och de ser att ekonomin tvingar oss att minska konsumtionen - men att inte sänka optimismen.

Måla och tapeter

- Vårt 2013-trenddiagram består av 28 livsföränderliga färger i fyra olika teman, säger hon.

Varje tema innehåller också en tapetdesign. Året som kommer kommer att präglas av varma toner, suddiga nyanser, förföriskt djup och historisk harmoni, vi kommer att tro på Flüggers trendlag.

- En ny ande är född. Flügger ger den färg, säger Kisbye.

De fyra teman:

"The era"

Med ljus dammig rosa, lila och grønnturkise färger vi ger förbi en renässans och möjliggör minnen i samklang serie av sju färger, vilket ger den nuvarande djup och stil.

"Hjärta"

Sju glada och färgstarka färger utgör hjärtatema. Det finns toner som appellerar till känslor och hyllor etniska mönster och brända nyanser.

"Slöjan"

ämne Slöjan är mer försiktig användning av färg och består av sju ljus klassiker med vitkalkade ut kontraster och en genomskinlig bräcklighet som väcker dimmiga minnen av luddiga drömmar.

"Njutning"

Med chokladbrunt djup och flätande skönhet frestar de sju sensuella färgerna temat njutningen. Här glädjen av liv och lust.

Ensam eller tillsammans

- Varje färg kan stå ensam och dominera ett rum, en möbel eller en yta. Men man kan också spela mer mot varandra och uppleva en helt ny magi. Till exempel kan badrummet ha vackra mörka bruna väggar och krämfärgat trä. Du kan skapa en lugn atmosfär i sovrummet med stora saltblå ytor och ger extra liv åt de levande rum med en frodig grön färg på väggen, säger Lone Kisbye.

ADVERT

Mest populära