All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Endast välbefinnande eller lindring av dina sjukdomar?

För de flesta spa kunder HotSpring är den dagliga välbefinnande som räknas, men för vissa, gynnar hälsan en badtunna ger en "måste" för att klara vardagen.

Weightlessness i varmt vatten sedan urminnes tider använts som en behandling för muskelsjukdomar och är nu även användas för att hjälpa till att lindra smärta, stelhet, diabetes, artrit mm.

Det är känt att badtunnan har flera fördelar. I varmt vatten ökar blodcirkulationen och kroppen behåller spänningar när axlarna äntligen sänks.

Detta gynnar både kropp och själ och har stor inverkan på stressrelaterade problem.

Hydroterapi i kombination med värme hjälper dig att koppla av under en hektisk dag.

i en badtunna, har du din egen privata massör lättillgänglig och vattnets flytkraft kommer att lindra dina leder och ben.

Många lider av muskelsmärta och kronisk smärta som en i ett spa kan få både lättnad och befrielse från när massagestrålar är varierat och anpassas till de olika behov som kroppen har. Detta bidrar direkt till bättre sömn, mer vinst och bättre blodcirkulation. Med större vinst är du bättre rustad att klara livets utmaningar. Med utsökt varmvatten är en HotSpring bad finns på en minimal daglig avgift, redo att användas 365 dagar om året så du bör ha en lite mindre att tänka på. Blåsigt, stjärnväder och kanske snöiga vyer? Eller ruddy vara omkring dig medan du är säkert sänkt i varmt vatten med hatt på toppen? Hur som helst kommer du att trivas i ett nästan viktlöst tillstånd i helt rent och ordentligt härdat vatten. Välbefinnande kan också vara social interaktion med familj och vänner, med de goda konversationerna och berättelserna i mitten.

ADVERT

Mest populära