All egendom: trädgård, kök, inredning >> Uppdatering

Tecken med nätet

Har du märkt hur olika saker kan se ut i affären och hemma? Hörnskåp som såg mycket ofarliga på möbelcentret kan visa sig vara monstruös när det kommer in i köket, medan soffbord, som såg modern och smart i butiken, kan visa sig vara mer likt på en fotpall än ett bord när den sätts framför soffan .

För dem av oss som har problem med dimensioner, form och färg, finns det nu en mängd olika ritverktyg som kan hindra oss från att begå de största inredning misstag.


Inredning

Speciellt för dem som ska dekorera köket, är hjälpen nära. Norema har en enkel men effektiv och rolig lösning där du klicka dig fram till hur man kan inreda en vägg, ett hörn eller ett hörn av köket ön. Efter att ha valt dörrar, färger, handtag, bänkskivor och liknande, kan du också välja styling, som grädde på moset en. HTH har en något mer sofistikerad lösning, där du kan ange exakta mått ditt kök, och sedan dra allt från kylaren till eluttaget till ugnen, väggskåp och underskåp i spel från en meny. Ikea har en omfattande lösning där du behöver ladda ner ritningsprogrammet för din dator. I gengäld hjälper möbeljätten dig både med kök, kontor och sovrum.

Behöver du hjälp bad rum, komfort och enkel lösning som lätt kan nås utan att ladda ner programvara eller inskrivna på något sätt. Byggmakker har även ett badrum, terrass och garageplanerare, men du måste logga in för att få tillgång till.


Färger inne och ute

Om du bara förnya med en lick färg, kan du också testa hur det kommer att se ut innan du börjar med din diet. På Jotuns webbplatser kan du klicka på olika färger på både exteriör och inredning.


Oberoende medel

du registrerar använda din inredning utan att vara beroende av leverantörer och butiker, det finns också råd. På Visenos webbplats kan du testa olika lösningar och se dem i 3D. Viseno Planner är ett norska utvecklat verktyg, och det behöver inte hämtas på din dator. Du ser de pågående förändringarna du gör.

ADVERT

Mest populära