All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

En produkt - Tre priser

Det är inte att alla emittenter att ha en stor trädgård eller en balkong med plats för utomhus kök eller kaksegrill med fyra brännare och en privat teppanyakiplate.

Se video: Släcka grillen

Det är bra att det finns fria områden - och grillar du kan ta på en resa. För dem som drar ut i parker, eller till stadens stränder, för att grilla, är miljögaller det första valet.

Men varför köpa en gångs grill när det är så kul att välja mellan? Vi gillar särskilt hinkgallret, som man kan lyfta och bära med sig, utan för mycket skruv och mikking med styva och lösa delar.

Här är tre av våra favoritgrillgrillar, till tre olika priser.

Prisvärd - och med kol!

Den enklaste och billigaste hink grillen vi hittade var detta i sanden av British Town & Country. Vid första anblicken kan det se ut som en jalla, men om du tar bort klister noterar det sig tillräckligt bra för stil polisen att stänga av.

Denna hinkgall är endast marginellt billigare än nummer två i listan. Men då kommer du också att få den första rationen av grillkull på köpet.

Denna skopa grill är lämplig för grillning i det öppna - var noga med att sätta den på en stöd och eldfast yta. Det kan inte, som ett antal av de andra hinkgrillarna, placeras på ett bord.

Pris: 249 kronor.

På webben: Importör Green Industry

Köp den: I-stocked plantskolor, plantage, Maxbo, et cetera.

Rimligt snyggt

Sagaforms bordgrill hekas hårdare i designen, som du betalar minimal. Det finns inte många kronor som skiljer det från den allra billigaste bellowgrillen.

Skopan själv är rostfritt stål och finns antingen i en enkel metallversion eller målad i grön, khaki eller svart.

Ett enda stativ är snabbast under skopan så att den kommer upp ordentligt från marken. Stativet är lös, så när du är hemma, sätt det bara i grillen.

Grillen finns i flera färger; Grön, khaki, metall och svart.

Pris: 270 miljoner

På webben: Sagaform

Köp den: Bland annat Tilbords och Christiania Glassmagasin

Lyx dröm

Medan den eleganta grillen från Sagaform är inom ekonomisk sortiment måste vi vara noga med att drömma om detta från Eva Solo. Detta är Rolls Royce of Grind Grills. Eller Barcelona stol, om du vill.

Skopan är porslin, och - såsom visas till höger i bilden innehåller skopan både träkol skål, aska stoppare, et cetera. En träbyte kan spara bordet - ja, för denna grill kan du säkert lägga på matbordet i trädgården eller på balkongen. Naturligtvis är inomhusgrill rekommenderas inte!

Pris: 1. 998 miljoner

På webben: Eva Solo

Köp den: Välsorterad kök verksamheten, inklusive Rafens, Christiania Glassmagasin, Tilbords och Jernia.

Alla bilder: Tillverkare

Läs mer:
  1. Kontrollera priset innan du köper en kaffemaskin
  2. Ser du en skillnad mellan lyx och låg kostnad?
  3. Prisskillnad: Mer än 1.000 procent
  4. Den outmodade i
  5. har orsakat personskador
  6. En produkt - Tre priser

ADVERT

Mest populära