All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

En veranda - två säsonger

Startpunkten är en modern veranda murverk och glas, nästan en fyrkantig betonglåda och vitt målade ytor. Stora fönsterfönster dras in under vintern, skapar ett rum där du kan stanna hela året utan att blåsa bort.

Med sådana neutrala ramar skulle det inte vara mycket att skapa förändring. Husägare valde att hålla de vita ytorna och använda lösa element för att skapa stil och trivsel. Hon hade en önskan att förändra uttrycket med årstiderna, och resultatet är att verandaen ändrar honom vår och höst. Nu har en somrig, romantisk touch, och när kallare delen av hösten anmäla sin ankomst och vikar ljuset, ljusa färger utrymme för en något tyngre uttryck.

Skift

Ull, velour och fuskare för vintersäsongen.

Under sommarmånaderna finns det en touch av fransk landstil som gäller, med stöd av elementen zink, järn och korg. En vitmålad gammal järnbädd tjänar som en soffa och betonar den romantiska stilen. Lätta viktiga tyger dominerar, och kuddar, sängkläder, filtar och mattor har beröring av rosa. Här är det inte lätt att få sommar känslor när man sitter i en vitmålad korgstol och njuter av lukten av nyklippt gräs och utsikten över Oslofjorden!

När bladen på träden faller och temperaturen sjunker, är det dags att byta. Uttrycket förändras med enkla grepp, eftersom sommarlösa delar viks för tyngre textilier som ull, velour och fuskare. Kuddar, filtar och matta med grovare och luner-texturer kommer in, rosen ersätts med skördlucka och voilà - redo för vinter!

Vinter kuddar, filtar och mattor finns i mörkare färger och luner tyger. Rosorna har ersatts med skördlinser och en krans har tagit platsen till bilden på väggen.

ADVERT

Mest populära