All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Det var nu ännu en gång

När huset från 1950-talet fick en överbyggnad, inklusive ny entré, var en tid belönas med några kvadratmeter. Den ursprungliga lösningen hade entré och hall väl separerad av en dörr, och båda rummen var smala och mörka. Olika material, ytbehandlingar och färger kombinerat gav en ganska störande känsla.

Gamla dörrar och skiljeväggar är borta, och den nya salen hälsar dig varmt välkommen - med lugna, varma färger, bra med rum och mycket ljus. Den nya delen har ökat tak, vilket lönar sig när det gäller utrymme känsla. Tyger av textil på kuddar, stolar, hiss och pall, rummet lägger till mjuka föremål och bra färger.

Ljusa färger önskade, utan att den blev vit av den anledningen. Nu är det en smakfull färgpalett med dämpade naturliga färger och väggar i en varm beigenyanse som möter oss. Dubbelglasdörrar in i vardagsrummet ger strålkastare, och även när den är stängd, reduceras ljuset i liten utsträckning.

Dörrar med glas ger passande ljus och även när de är stängda njuter du av ljuset.

Den goda golv

Valet föll på vinylplattor, läggs på en grund av armerad avjämningsmassa, som gör det möjligt för korrekt övergång mellan det gamla huset och den nya byggnaden. Detta val har inte beklagats av ägarna eftersom de hamnade med ett golv som är lika praktiskt som det är estetiskt.

vinylplattor tål smuts och slitage, och här gick det direkt från gården, kan golvet hantera i steg. Smält design i mörka färger kombinerar damm och vapen, samt ger liv till inredningen. Två färger läggs i diagonalt kvadratmönster, medan en mörkare grå variant träffar hela golvet och markerar rummets form. Och jordfärgerna harmonierar snyggt med det mörka ekgolvet i flera av de angränsande rummen.

Stående trappa

Trappa före - flera turbulenta ytor gav ett lite bullrigt intryck.

Trappan är en ny och förbättrad version av sig själv. Den tidigare "patchwork" av en vägg, med panel och tapeter av olika färger, har ersatts med en hel målad panel över bredden. Inläggen är belagda med sisal, vilket är bra att bära och samtidigt bra för skidskydd. Trappor i borstat mässing ger en fin finish, skyddar mattan på kanten och håller den på plats. Garderob skåp bredvid trappan flyttades och gjorde plats för en trevlig krok att sitta i.

Hela trapphuset ändrade uttryck och blev en sofistikerad version av sig själv.

Ljus, öppen, varm och utsökt. Den nya tiden "har allt".

ADVERT

Mest populära