All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

På en tablett i veckan innan tiden

Ny Autofil och Gatebil skickas till pressen, men björn kan inte vänta tills det kommer i brevlådan eller butik, kan du faktiskt läsa både tidningar redan Nu på tabletten och telefon en vecka innan den finns i affären.

Har du iPad? Du hittar utgåvan HÄR.

din medandroid-telefon och -kort hittar sidan HÄR.

Nedan får du en smak av vad vi har fyllt bladen med den här tiden.

Som abonnent får du ditigalupplagan gratis. Rita abonnemang.

Foto: NISSAN Se mer

Nissan Juke R 2 0

som enesete från Skandinavien och en av de första i världen, vi uppmanades att Silverstone känna på Nissans mind-blowing Nissan Juke R2 . 0. Du tittar på en mini-SUV med 600 hästar och ett karbonfiberkarosseri.

Bild: MERCEDES mer

Den mest spännande Mercedes

Mercedes GLC in den mest attraktiva SUV mardedet med en linje läcka, lyxiga skapelse med högteknologiska fyrhjulsdrift och ett överkomligt hybridlösning. Vi har drivit den.

Foto: AUDI Visa mer

Villest i klassen

Med den 2,5-liters fem liter fem liter är Audi RS3 med knappmarginal den snabbaste kombinationen i klassen. Den är klar för 280 km / h och erbjuder fantastisk fyrhjulsdrift. Vi har testat det både på motorvägen och på landningsbanan.

Foto: JAMIESON POTHECARY Visa mer

SUV-kampanj

Volvos efterlängtade XC90 har redan börjat rulla vägarna. Vi jämför det med den helt nya Audi Q7 och BMW X5. Kan svenskar hamra med de erfarna tyskarna?

Foto: BMW Visa mer

3-serie fyrtio år

Vi har just testat en BMW 3-serien lyft. Vad som är ännu mer intressant att skriva om är att BMW 3-serien fyller fyrtio i år. Vi tar dig igenom modellens många höjdpunkter.

Foto: JAMIESON POTHECARY Se mer

GATEBIEL gick till Goodwood

Trodde du att Goodwood Festival of Speed ​​bara var för gammaldags gamla bilar, du har fel. Trophytrucks, slädecyklar, bilar och motorcyklar med helikoptrar är bara några av vad vi upplevde i år.

Foto: PER OTTAR WALDERHAUG Visa mer

Frogner baneracer

Vidar Frogner är en välkänd profil i GATEBIL cirkus. För säsongen har han byggt en ny bil för extremklassen. Vi har tagit ett dopp i monsteret.

Allt om GATEBIL-festivalen

GATEBILL är Norges största bilfestival. Vi ger en sammanfattning av nio sidor.

Foto: KAJ ALVER Se mer

Samla med VR6

Tor Magne Mæland har gått på egen väg när han byggde en Volkswagen Golf. Han tog den sällsynta Rallye-versionen och satte in en motor från Golf R32, som återigen har besökts av en stor turbo. 800 hästar slog ner marken via ett kraftigt modifierat fyrhjulsdrift system.

ADVERT

Mest populära