All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

I en stuga med Samsung

Det finns inte längre teknik som begränsar hur tillgänglig du är - du bestämmer dig nu.

- Det är upp till dig att använda friheten att arbeta eller leka, nytta eller underhållning. Tekniken fungerar oavsett om du är på jobbet, i stugan, på farten eller utomhus. Och det ger dig tillgång till det innehåll du vill ha när du behöver det, säger Paal Anders Jansen, försäljningschef för AV i Samsung Norge.

Du bestämmer

Medan den förra var sådan att kabinen ofta var en teknologisk frizon, har valet också kommit dit. Mobila enheter som används hemma eller på jobbet ingår nu ofta i kabinen.

- Det är du som bestämmer om det är tillgängligt och på nätet vill du vara i stugan. Nu kan du surfa på nätet, ha ett hemkontor eller spela Wordfeud med en vän i New York. Dessutom har mobila enheter och innehållstjänster som Netflix och Viaplay gjort dig till din egen sändningschef, säger Jansen.

Mobil ersätter fasta enheter

Många föräldrar har också upptäckt att köra till kabinen går snabbare för barnen i ryggen om de kan spendera tid på att titta på en film på surfplattan.

- Mobila enheter har många användningsområden som gör det möjligt för dem att ta över roller som specialprodukter tidigare hade. Tiden för fastskärms-TV i bilen är till exempel överfunktionalitet har ersatts av tabletter, säger Jansen.

Läs också:

Hur man får rena duschväggar

Kämpar du för att få duschväggarna rena? Det behöver inte vara så svårt.

På turné

De mobila enheterna kan också användas om du behöver inspiration för vad du kan göra från utomhusaktiviteter. Modern teknik kan helt enkelt göra det enklare att få barnen på en friluftsresa.

- Det finns en mängd appar som kan ge dig tips och hjälp att göra din utomhusaktiviteter ännu bättre. Du kan få fjärils tips direkt på telefonen, få nya reseförslag från turistföreningen och tillgång till detaljerad turkos. Mobila enheter kan också ge dig frihet att välja, säger Jansen.

Allt sammanfogar

Den senaste tekniska trenden är att allt måste kopplas samman och allt måste synkroniseras. Det kan göras med Samsung AllShare, som bygger digitala broar mellan olika produkter. De kompatibla mobila enheterna är trådlösa anslutna, vilket gör det oproblematiskt att dela innehållet med alla som besöker.

- Vi ser också en stark tillväxt i produkter som hör samman med skylinlösningar. Det innebär att du bara behöver ha en mobil enhet eftersom du kan få tillgång till allt innehåll som du har på dina andra enheter, säger försäljningschef för AV Paal Anders Jansen i Samsung Norge.

Här är fyra av "dingsene" Samsung visade:

Läs också:

Uppvärmning i dusch med avloppsvatten

En ny apparat kommer att värma duschvattnet med grått vatten.

Telefon med projektor Samsung Galaxy Beam

Den Android mobila Galaxy Beam är bara 1, 2 centimeter tjock, men den har plats för en inbyggd projektor. Det betyder att du kan använda projektorn för att visa 50-tums stora bilder på en ljus vägg. Det gör det enkelt att dela med dig vad du vill visa upp med andra.

Galaxy Beam har rekommenderat pris på 4000 miljoner

Ny högtalare dockning

Se också:

Toilet komfort utan rinnande vatten

Toilet Komfort är också möjligt i hyddor utan rinnande vatten. Lösningen ligger i att välja VC istället för WC.

DA-E750 är en högtalardocka som ger bra ljud från både mobil och surfplatta. Stöd för både Samsung android mobiler och tabletter och Apples iPod, iPhone och iPad. Den mobila enheten kan antingen dockas fysiskt via anslutningslösningen eller trådlöst via Bluetooth, Allshare eller Airplay.

Rekommenderat pris är $ 5,495.

Android-kamera med 3G-stöd

Galaxy Camera är en kamera med Android, Quad core processor och 3G-support. Alla kombinerar en kraftfull 16 megapixel BSI CMOS-sensor och ljus optisk (f2.8 / 23mm / 21x optisk zoom). Det innebär att du kan surfa på nätet, ladda ner appar via Play Store, skicka text och bilder och skicka in sociala medier direkt från kamerans 4, 8-tums high definition pekskärm. Dessutom kan du redigera bilder och video.

Galaxy Camera har rekommenderat pris på 4 500 kronor.

Galaxy Tab II 10. 1

Samsung Galaxy Tab 2 10. 1 Samsungs första tabletten med Android 4. 0. Tablet har funnit sin naturliga plats i hemmet, och med sin nätta storlek, lång batteritid och snabb uppstart Tabletten är både ett praktiskt verktyg och en rolig körning. Förutom att du kan bläddra, läsa e-böcker, titta på film, spela spel och sticksågar kan tablet används som en fjärrkontroll till tv: n eller musikspelaren när du ansluter ett par högtalare.

Galaxy Tab 2 10. 1 är en 10 tums TFT (1280x800) tablett med Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) och Touchwiz användargränssnitt operativsystem. Dubbelkärnig processor vid 1 GHz. Dubbla kameror. Bluetooth 3. 0, USB, Wi-Fi 802. 11 b / g / n, Wi-Fi Direct, Allshare. 16 GB internminne och plats för minneskort (microSD) upp till 32 GB. 7000 mAh batteri.

Rekommenderat pris är $ 3,00 för Wi-Fi-modellen och $ 4000 för 3G-modellen.

ADVERT

Mest populära