All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Gammal trappa, nya färger

Med gyllene, höggulat trä på alla ytor så nära som stegen är det inte svårt att förstå dem. Huset från 1960-talet hade inte varit genom några större förändringar eftersom det byggdes, inklusive trappan.

Svart, vit och grå har varit familjens basfärger i många år, som de fortsatte när de tog över huset. De olika rummen har olika, kraftfulla accentfärger. I trappan är den röd som den nya följeslagaren - en energibombe av en sådan färg - och några liter färg spred ut ett spännande element.

Ett nytt liv

Kransarna i smidesjärnet håller fast vid förändringen och står tätt, blek rödaktigt - en färgbom!

Både trapporna och den ursprungliga, grå-linoleumbeklädnaden på trapporna var lika bra, så den behölls. En smält yta är mycket praktisk för damm och smältning, liksom att hålla den ren. Det är knappast nödvändigt att nämna att golvet är hållbart, med tanke på dess ålder. Medan de grå färgerna verkade lite orena mot det gula träet, är de mer fräschare och snyggare mot gråvita väggar och trappor, vilket också ger mycket ljus till rummet.

Forms and Energy

Gelenderet har sin ursprungliga ledstång i sitt håll. Käftarna under det var relativt ofattbara, alla målade i svart. Den röda färgen frambringar formerna, som tillsammans med svarta skapar ett mönster, och hela räcken ändras karaktär och är en hård touch i inredningen. Mer stress rapporteras i stegen nu än tidigare när krossade mellan golv!

En vas kombinerar trappans färger och de mjukare formerna går bra med alla rätta linjer i rummet.

ADVERT

Mest populära