All egendom: trädgård, kök, inredning >> Uppdatering

Gammal stuga var Rustik familjens bostad

planritning Foto: Foto: Paul Dyer och Joe Fletcher

GLASS: På baksidan av huset arkitekter har byggt ett glastorn Foto: Foto: Paul Dyer och Joe Fletcher

Denna vackra hus var

Denna stuga användes verkligen för

En av San Franciscos äldsta hus, en gammal stuga från 1860, förblev oanvänd och i dåligt skick i åratal. När en familj köpte stugan och ville bygga den i ett hem, kontaktade de arkitekterna Feldman Architecture.

De tog på sig uppgiften att reparera, förstora och modernisera det lilla, mörka huset. Det var viktigt för arkitekterna att behålla byggnadens rustika och antika charm.

- För att uppnå det behöll vi fasaden och befintlig struktur, förklarar Hannah Brown från Feldman Architects till Bonytt. nr.

- Sedan byggde vi en modern men diskret förlängning i form av en smal, tio meter lång vinge med garage, sovrum och kontor på två nivåer.

En mycket ljus

Taket och övre våningen av den ursprungliga byggnaden avlägsnades för att skapa en central ljuskälla ovanför köket och vardagsrummet, och de stora nya fönster ger en öppning och anslutning ut till bakgården.

- Vi har noggrant blandade grova bergarter med trä, glas och metall, förklarar Brown. Dessa material andades nytt liv i den försummade byggnaden.

Anpassad terräng

Från gatan har renoveringen av byggnaden haft liten inverkan på fasaden i förhållande till omgivningen och omgivningen.

- Vi ville hålla fast vid de olika bestämmelser som gäller i närheten. Men baksidan av huset har ett överraskande element i form av ett glas torn som inkapslar kontoret på två våningar.

ursprungliga fasad: Det var viktigt för arkitekterna att framsidan av huset anpassades runt Foto: Foto: Paul Dyer och Joe Fletcher

MODERN: På baksidan av huset har en modernare utseende med många stora bitar i glas Foto: FOTO Paul Dyer och Joe Fletcher

mIX: hemmet har en ny mix av gammalt och nytt, och moderna stolar är en tuff kontrast till den rustika trä Foto: FOTO: Paul Dyer och Joe Fletcher

gammalt trä: Både bord och bänken i köket är gammalt träverk från den ursprungliga stugan. Foto: PHOTO: Paul Dyer och Joe Fletcher

MODERN INKLUSION: Le Klint lampor är en modern och frisk touch i köket. Foto: Foto: Paul Dyer och Joe Fletcher

Re

Arkitekterna har bevarat många originaldelar av huset, och återanvändning har varit en viktig faktor under renoveringen.

- Det har hjälpt oss att hålla både kostnaderna och materialförbrukningen nere ", förklarar Brown. - Det ger också en påminnelse om den gamla stugan och de vita sandarna såg det ut. Det är trevligt att behålla en del av den gamla själen och charmen.

Gammalt trä

I huvud badrummet är både bassängen och badet gjord av gammalt trä från den ursprungliga stugan. Det mörka träet ger en varm och rustik känsla i hemmet som annars har moderniserats med hjälp av stål och glas.

- I vardagsrummet har blivit rymligare och öppna balustraden på trappan och på övervåningen, ger en luftig intryck och samspelet mellan toppen och botten, säger Brown. Integrerade skåp och hyllor integrerades för lagring och visning av familjekonstsamlingar.

Läs också:

mycket ljus: Genom att ta bort taket hade arkitekter utmärkt belysning och en anslutning till övervåningen Foto: Foto: Paul Dyer och Joe Fletcher

OFFICE: Det nya kontoret sträcker sig över två nivåer Foto: FOTO Paul Dyer och Joe Fletcher

lagring: arkitekterna har säkerställt tillräckligt med lagrings genom att sätta in flera inbyggda skåp i bostaden. Foto: Foto: Paul Dyer och Joe Fletcher

LUFTIG TRAPP: Den öppna räcke i trappan ger en luftig intryck Foto: Foto: Paul Dyer och Joe Fletcher

Badrum: Badrummet har arkitekterna använt gammalt trä från hytten i handfat och Foto: PHOTO: Paul Dyer och Joe Fletcher

Här är de coolaste interiörplatserna > Vill du bli uppdaterad på inredning och hemtextil? Anmäl dig till Click Home Newsletter.

Du bör kontrollera dessa bilversioner

ADVERT

Mest populära