All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Gammal stol som ny färg

Ge en gammal trädgårdsstol en ansiktslyftning. Oavsett om du hittar en på en loppmarknad eller har en föråldrad trädgårdsmöbler sett stående hemma, en låda med färg och lite arbete ger dem nytt liv.

- För möbler utanför rekommenderar vi att du använder dörr och fönsterfärg. Det tålar fukt väl och får en hårdare och mjukare yta än konventionell fasadmaskering. Detta ger ytan en högre nötningsmotstånd, säger målare och teknisk chef i Beckers, Chresten Nielsen.

LÄS OCKSÅ: Den blå stolpen.

summery: Den dörr och fönster målning står hagemønblene mot elementen och tåla ett slag eller två utan färg är skadad. (Foto: Beckers) "> summery: Den dörr och fönster målning står hagemønblene mot elementen och tåla ett slag eller två utan färg är skadad (Foto: Beckers).

Det förberedande arbetet skapar vidhäftning < 999> fönster målning:

Old kan bruna trädgårdsmöbler målas och få nytt liv Använd dörr- och fönsterfärg till trädgårdsmöbler utanför täcker väl över kanter och har hög hållbarhet "> fönster målning... Old, Brun trädgårdsmöbler kan målas och återupplivas. Använd dörr och fönsterfärg för trädgårdsmöbler utanför. Den täcker väl över kanter och har hög nötningsbeständighet. Fönsterfärg kan användas på nya, obehandlade möbler och på trä som tidigare har oljats, färgats eller målats. Innan du målar trädgårdssätet är det viktigt att tvätta bort smuts och olja och ta bort eventuell färg eller fläck från ytan.

- Det är viktigt att säkerställa god vidhäftning mot färgen. Då kan det tåla påverkan och chocken utan färgskalning, säger Nielsen.

Träytorna bör därför males med en skikt lämplig primer och applicera sedan tvådelad fönsterfärg till den färg du vill ha.

ADVERT

Mest populära