All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Udda-Bear grusbelagda Petter i den första duell

De stirrade mycket, förbipasserande när omformulering och Northug traskade ut i Mohave öknen - bärande på längdskidor och stavar. Tävlingen ägde rum på tre olika sprinterar i sanda, och när Odd-Bjørn föll i första sprinten blev det lätt för Petter.

Northug används inte för att förlora längdskidåkning, men han tyckte inte riktigt om sanda. Odd-Bjørn bones det något mjukare andra benet och vann lätt.

- Han är världsmästaren i ett sådant diagonalt flyg, precis som Frode Estil, som plågar en trött Northug.

- Det är tillåtet att vara bäst, parat en fjärilshjälm.

Sandmann Northug

Den sista och tredje duellen gick bara nedförsbacke. Det var samma före den sista kullen, men då var det lite under Fischerskia, och Petter gick spektakulärt på tidvattnet. Och medan världsmästaren låg och tuggar sand stod Odd-Björn vid mållinjen och ropade:

- Kom då Philip kom när Philip Boit!

Tydlig seger för gammal far, och därmed är Petter på klackar. Sandski är förmodligen inte hans sak, låt oss hoppas att han gör det bättre på pokbordet.

FÖRLORA som en man: Petter tar nederlag i man mane misslyckades med ett flin, medan desert fox omformulering godis i bakgrunden. Foto: Thorkild Gundersen / Vi Menn

fortsätter dueller tisdag med en riktig kraftmätning i öknen, en timmes löpning och roller, i en extrem 40 grad duathlon.

ADVERT

Mest populära