All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Nyfunkis - kreativ användning av lister

listorna dras på grundval av funktionalismen, men de har också tydliga funktioner i klassicism. Rådgivare i byggnadsskydd, Jo. Sellæg har utvecklat lista intervall:

- Vi är engagerade i en minimalistiskisk period, men ser också tecken på att vi hämtar inspiration från tidigare arkitektur och sätta detta tillsammans i nya kombinationer. Vi ser också att fler och fler söker nya och kreativa lösningar. Denna serie erbjuder möjligheter till det. De sex olika listorna tillsammans med sin egen hylla och en paneltyp erbjuder otaliga kombinationsmöjligheter, säger Sellæg.

Nyfunkis-konstverket kombinerar också med en mängd olika paneltyper, särskilt skuggpaneler. Listorna är också mycket användbara med vanliga ytor.

Kongsbergs företag Stil-Tre står bakom utveckling och produktion. Företaget, som har specialiserat sig på stilen lämpliga lister, paneler och arkitektoniska detaljer från de tre stilperioder rokoko, klassiska och schweiziska, har märkt en ökad efterfrågan på en lista serie skapad för aktuella trender.

ADVERT

Mest populära