All egendom: trädgård, kök, inredning >> Energi

Nu bör du börja planera Fireside

Ingenting som att komma in i ett rum och värma upp efter en lång, kall dag utanför, och höra ljudet av sprakande flammor.

En vedspis är lyxig och inget träffar värmen och känner den ger. Ugnen plockas ut noggrant och är en viktig möbel i rummet. Därför är det lite extra tid när det är dags att elda och känna värmen som en elektrisk ugn aldrig kan tävla med.

Starta nu

Om du länge har önskat en spis, men vet inte var eller när du ska börja, är nu i alla fall tid att kontakta en professionell och höra dig om möjligheterna du har.

Det finns några saker att tänka på: Hur ska ugnen se ut, hur mycket du vill se av flammorna och hur mycket eldstaden kommer att värma upp.

Foto: Contura

Fireplace tillverkaren Contura gör stora krav på både produktion och produktutveckling, och att både miljö och du tjänar på din investering. Med naturlig uppvärmning av huset har du alltid säker värme om strömmen ska gå. förutom den extra kosen också, självklart.

För många är det också viktigt att elden är bra när du investerar i en eldstad. Lite slår upp öppen elds känsla och syn. det skapar en egen atmosfär. På Contura hittar du olika typer av eldstäder, så du är garanterad att hitta den som passar dina behov.

Anpassa din smak

Först och främst bör du mäta det område där du tycker att eldstaden ska stå och kontakta en återförsäljare. Han kan ge dig råd och bra rekommendationer när det gäller storlek, montering och modell.

Foto: Contura

Med Contura egen app kan du sätta din dröm spis rätt in i ditt vardagsrum genom att ta bilder av det område där du vill att det ska stå. Detta hjälper dig att se resultaten direkt, och det blir lättare att bestämma var du ska passa.

Kanske kommer ditt vardagsrum att se bäst ut med en placeringsvänlig öppen spis, eller kanske en dike som ger mycket värme. Contura har modeller som kan stå i mitten av rummet som mitt i rummet, eller som kan stå upp till väggen och bli en del av inredningen.

Hur det ser ut, bestämmer du helt. De flesta Contura eldstäder kommer i grått och svart, så det blir lätt att hitta den variant som passar din stil.

ADVERT

Mest populära