All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Att inte lita på

Vardagsrummet är ett tempel, trots den galna mängden röra det är möjligt att rymma i ett mycket litet område . Ändå finns det människor där ute som vill göra dig permanent installera skrot i det mest heliga huset, och dessa människor heter designers .

De kan stå bakom mirakel, och de kan stå bakom saker som vad du finner i det här fallet.

Överviktig sofasris

Ta till exempel Charlotte Kingsnorth övervuxna stolar och / eller soffor från bilden ovan. Det är inte så svårt att se att det är inspirerat av överviktigt och alltför stift liv, och namnet "At One" - indikerar enligt formgivaren att stolen har blivit släckt av sin överviktiga passagerare.

Många symboler, med andra ord, beröjer dig inte rätten att tro att det ser ut som något som tagits från ett skräckskåp för ungdomar.

STRAMT: En stol med plast snurrad runt ramen kanske inte ser så mycket annorlunda ut än detta? Se mer

Läs också: Här kan du luras runt

Färg och läder

Stolen "Black Nest" har ett helt annat sätt att sitta. Resultatet är dock inte lämpligt för något annat än att skicka tankar mot smala källarrum med svag belysning, kläder som skulle lösas om någon hade bett att få dem i andra färger än svart och två bokstäver som inte kunde stå utan en " & "- tecken.

Den Black Edge , som den kallas på norska, är designad av Khatiya Chatpetch, och består inte av annat än svart plastremsor flätat ihop mer eller mindre godtyckligt till en stol.

Det slutar inte där.

Kontrollera bildmaterialet nedan för fler bilder av omöjliga stolar för mycket toleranta spisar.

Vid En, på en och samma gång, är ett konstverk och en stol eller soffa, beroende på de ögon som ser ut.

Överviktstolen är designad av Charlotte Kingsnorth, och kanske inte ser bra ut att sitta i. Det spelar ingen roll. Det är konsten som är viktigast här.

Det är lätt att göra roliga med formgivare som har äkta intentioner i sina tankar, men Christen Halters stol för handikappade vill nästan bli lurad. Det kan självklart vikas ner och vändas till sängs i en blixt, men hur många vet du som kommer att köra runt toaletten som är fäst på stolytan?

Från stol till säng på kort tid. Stolen kan dessutom fästas i trappan hemma, så att den också fungerar som en stollyft.

Ludovic Peperstraete's "Tire Lounge Chair" tillverkas med rätta bildäck. Resten av stolen är gjord av återvunnet material, vilket är säkerligen bra komfort när man försöker hitta en bra sittposition.

Bildstol sedd i profil. Hjälper det?

Bor du i en liten lägenhet, vet du att det som såg ut som ett passande rymligt kryp före du flyttade in, efter ett år ser ut som en 9 meter student hybel.Då är det ok med extra lagring, och du får det här. Fördjupningarna i stolen är helt enkelt avsedda för böcker, anteckningar, cd-skivor och vad som helst annat du kan hitta passande i ryggen.

Khatiya Chatpetchs "Black Nest" stol gillar förmodligen inte ljus.

STRAMT: En stol med plast snurrad runt ramen kanske inte ser så mycket annorlunda ut än detta?

ADVERT

Mest populära