All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Nostalgi i barnkammaren

Barnens rum är kanske det roligaste utrymme att möblera, för här är det tillåtet att leka! Men samtidigt bör hela saken inte vara för högljudd - de små kommer sova och slappna av trots allt. En av säsongens nya tapeter samlingar för barn gör renoveringen kul och färgschemat enkelt.

Stimulerande detaljer

Den spanska tapetstillverkaren Tres Tintas är känd för sin innovativa design. Nu har de gjort en liten dyk i barndomen, och komma med en vacker, nostalgisk tapetkollektion för barn: "Det var en gång". Färgvalet är bekvämt och neutralt, så tapeten passar både tjejer och pojkar i många åldrar.

- Konstruktionen är sådan att man kan ha dem under en lång tid - med stimulerande handen som gör det spännande för både barn och vuxna att utforska hela dagen, och bekväm att somna till på natten, säger Camilla Jacobsen i Intag - Interiøragenturer J. Sveen, som leder kollektionen.

Stort val

"En gång i tiden" består av både stora och små mönster, vägg anpassade mönster, ränder och ganska enkla variationer som med fördel kan kombineras. Det finns också matchande textilier för tapeter samlingen.

ADVERT

Mest populära