All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Nostalgi vid bordet

Ägarna har varit noga med att hålla fast vid den ursprungliga stilen, samtidigt som man skapar en tidlös uttryck. De har verkligen gjort det, och gamla möbler, det råder ingen tvekan om att vi är i vårt schema.

Historien är blekad i väggarna - bokstavligen. Hela första våningen av huset är i själva verket byggdes tegel, byggd 1874. Detta var den främsta anledningen till panelen togs bort och väggarna putsade och målade, precis som det en gång var. Dessutom höjdes fotpanelen runt bauten, vilket stärker stilen.

Möblerna har arvats i flera generationer och var självskrivna i det "nya" vardagsrummet. Förnyad omgivning - med svala, gröna väggar och grå målade golv - stående pearly till den varma nyans av all träslöjd och de brände röda i mattan.

Bryt linjerna

Fotsidégardiner står för de mjuka detaljerna. En tätt vävd variant hängare på väggen, medan nära fönstret inte kommer att ha ett öppet, mönstrat tyg ljus genom, och gäller diskreta toner. Sammantaget ger de en fin effekt och lämnar väggar, möbler och golv för att klara de mer distinkt färgerna i rummet.

tung gardin hängande mot väggen, medan nära fönstret är en transparent tyg, som överför ljus.

ADVERT

Mest populära