All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Norrmän ny dröm - Jacuzzi pool

Poolområdet på 16 kvm har rymliga tak och ljusa väggar. I hörnet finns jacuzzin. Golvet är täckt av hållbar skiffer som tål tung last och är lätt att hålla ren.

På Nesbru i Asker har ett gift par dragit drömbadet själv. De ville ha ett stort, luftigt och ljust badrum i sin nybyggda villa. Här kan de njuta av bubbelpoolens nöjen. Paret medvetet valt att investera i en badtunna, inte bara på grund av sin egen välfärd, men också att ge sina två pojkar möjlighet att ha roligt när de badar. Eftersom det är liten tvivel om att barnen tycker att det är en bra idé att bada när det blötlägger i badkaret. Hela familjen har massage från de "vågor" som jacuzzierna gör. Vuxna får ny energi efter att ha slappna av i sitt hemliga spa.

Badrummet på 16 kvm har vita målade väggar och tak. Golvet och kanterna runt badet är täckta med skiffer. I mitten av golvet trivs en stjärna i teaket av mannen i huset. Detta är en typisk kontinental inre detalj. Gifte paret som stannade fem år i Schweiz när de studerade, snurrade upp den här tanken när de såg ett liknande golv där. I Frankrike finns det också många som föredrar att blanda trä med stenplattor på golvet. Stjärnan är som spänningen av hotellet i detta bekväma simningunivers.

ADVERT

Mest populära